Gün Haber

Muratpaşa'dan LGS başarısı

MURATPAŞA Belediyesi'nin destek eğitim kurs merkezlerinde yoğun bir programla Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan 107 öğrencinin 27'si, yüzde 25'lik dilim içinde yer aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Muratpaşa'dan LGS başarısı
Haberler / Antalya
4 Temmuz 2023 Salı 14:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muratpaşa Belediyesi'nin 3 mahallede bulunan destek eğitim kurs merkezlerinde, geride kalan eğitim ve öğretim yılında 111 öğrenci devam etti. Ücretsiz olan Zeytinköy, Ermenek ve Memurevleri destek eğitim kurs merkezlerinden 107 öğrenci ise 4 Haziran'da yapılan LGS sınavında ter döktü. Tercih döneminin başladığı LGS'de, Muratpaşa öğrencilerinin 5'i, yüzde 5'lik dilim içinde yer alırken toplam 27 öğrenci yüzde 25'lik dilime girme başarısı gösterdi. Muratpaşa Belediyesi'nin 2014'te açtığı Zeytinköy, Ermenek ve 2017'de hizmete giren Memurevleri Destek Eğitim Kurs Merkezi, 19 Temmuz'da sona erecek tercih döneminde rehberlik hizmeti de verecek.

MURATPASA BELEDIYESI'NIN DESTEK EGITIM KURS MERKEZLERINDE YOGUN BIR PROGRAMLA LISELERE GECIS SISTEMI (LGS) SINAVINA HAZIRLANAN 107 OGRENCININ 27'SI, YUZDE 25'LIK DILIM ICINDE YER ALDI.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber