Gün Haber

Antalya'da 6 aydır kayıp kardeşini arıyor

ANTALYA'nın Serik ilçesinde 6 ay önce evden ayrılan Yusuf Gedik'ten (35) bir daha haber alınamadı. Abla Fatma Kır, aylardır kayıp kardeşini aradıklarını belirterek, bir an önce bulunması için yardım istedi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da 6 aydır kayıp kardeşini arıyor
Haberler / Antalya
4 Temmuz 2023 Salı 14:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Orta Mahalle'de ablası Fatma Kır ile birlikte yaşayan Yusuf Gedik (35), gecen ocak ayında evden çıkıp bir daha dönmedi. Polise kayıp müracaatında bulunan Fatma Kır, 2 kız çocuğu olan kardeşi Yusuf Gedik'in 6 aydır kayıp olduğunu belirterek, bir an önce bulunması için yardım istedi.

Fatma Kır, "2 kız çocuğu var. Polise giderek kayıp başvurusunda bulunduk. Daha önce de kaybolmuş ve bulunmuştu. 6 aydır yine yok. Herhangi bir rahatsızlığı yok. Madde bağımlısı olduğu için evden çıkıp gidiyor. Birkaç gün önce Serik Kökez Mahallesi'nde kendisini tokatlarken görmüşler. 'Ben bunu neden yaptım' diyerek kendisini tokatlıyormuş. Bir an önce kardeşimin bulunmasını istiyorum" dedi.

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE 6 AY ONCE EVDEN AYRILAN YUSUF GEDIK'TEN (35) BIR DAHA HABER ALINAMADI. ABLA FATMA KIR, AYLARDIR KAYIP KARDESINI ARADIKLARINI BELIRTEREK, BIR AN ONCE BULUNMASI ICIN YARDIM ISTEDI.(FOTO:SERIK-DHA)

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber