Gün Haber

Muratpaşa, büyük zaferin yıl dönümünde bayraklarla donatıldı

ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101'inci yılında kentin ana ulaşım akslarından Tekelioğlu Caddesi'ni dev Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donattı.
ABONE OL
Abone Ol
Muratpaşa, büyük zaferin yıl dönümünde bayraklarla donatıldı
Haberler / Antalya
29 Ağustos 2023 Salı 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muratpaşa Belediyesi, her milli bayramda olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı için belediyenin ana hizmet binasının da bulunduğu Tekelioğlu Caddesi'ni dev Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süsledi. Caddeye bakan apartmanlara asılan bayraklarla Antalyalılar, 30 Ağustos heyecanını bir gün öncesinden yaşamaya başladı.   

Diğer yandan Belediye Başkanı Ümit Uysal da büyük zaferin 101'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 30 Ağustos 1922'de kazanılan zaferin demokratik esaslara dayalı, insan haklarına saygılı, muasır medeniyete ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu müjdelediğini belirten Başkan Uysal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Çocuklarımızın geleceği için ekonomide, bilimde, sanatta nice yeni zaferler kazanabilmek umuduyla 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun. Çok çetin şartlar altında Milli Kurtuluş Savaşı'mızı kazanan ve ebediyete intikal eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyorum."

ANTALYA'DA MURATPASA BELEDIYESI, 30 AGUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 101'INCI YILINDA KENTIN ANA ULASIM AKSLARINDAN TEKELIOGLU CADDESI'NI DEV TURK BAYRAKLARI VE ATATURK POSTERLERIYLE DONATTI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber