Gün Haber

Müge Anlı'da Mehmet Yörük cinayetinde şok sözler

Müge Anlı'nın programında 'üfürükçü' Mustafa Samagan'ın, sevgilisi Sebile Yörük'ün kocası Mehmet Yörük'ü öldürdüğüne dair itirafları herkesi şoke etmişti. Stüdyoyu şaşkına çeviren yeni iddialara göre, yayına bağlanan konuklar, üfürükçünün bir kadını daha taciz ettiğini ileri sürdü.
ABONE OL
Abone Ol
Müge Anlı'da Mehmet Yörük cinayetinde şok sözler
Haberler / Türkiye
5 Eylül 2024 Perşembe 14:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümüyle ilgili itirafta bulunan eşi Sebile Yörük, kendisini çıplak fotoğraflarıyla taciz eden 'üfürükçü' Mustafa Samagan'ın, eşine içirdiği su ve çorbayı anlatmış, "Aramızdan çekilecek, evleneceğiz" dediğini aktarmıştı. Kocasının içtikleri sonrasın da yaşamını yitirdiğini anlatan Sebile Yörük ve Mustafa Samagan gözaltına alınmıştı.

SAMAGAN'IN BACANAĞI: "BALDIMIZIN MEZARI AÇILSIN"

Sebile ve Mehmet Yörük'ün çocuklarının da birbirlerine küs olduğu öğrenilirken, çocukları Abdullah'ın ise annesi ile üfürükçünün ilişkisini bildiği ileri sürüldü. Ayrıca Mustafa Samagan'ın bacanağı Osman Keleş ise "Baldızımın da mezarı açılsın onu da öldürmüş olabilir" dedi. Bu iddia da milyonları şoke etti.

"SOYUNACAĞIZ. TENİN TENİME DEĞECEK İYİLEŞECEKSİN"

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan konuklar ise Mustafa Samagan ile ilgili anlattıklarıyla duyanları şaşkına çevirdi. Programa katılan bir görgü tanığı komşularının karısının başına gelenleri anlatarak herkesi şaşırttı. Ahmet Tunç isimli kişi, 2015'teki olayla ilgili "2015'te komşumuzun karısı sinir krizleri geçiyordu. Kocası bu üfürükçüyü getirdi. Cebinden kağıtlar çıkarıp yakıyordu. Sular döküyordu. Sonra içeri girdi. 'Odada yalnız kalmamız gerek' demiş. Kocası bunları uygunsuz vaziyette gördü. Adamda sadece iç çamaşırı vardı. Kadına 'Soyunacağız. Tenin tenime değecek iyileşeceksin' demiş" şeklinde açıklama yaptı.

(Odatv.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber