Gün Haber

Motosiklet ve papağan hırsızı yakalandı

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde önce motosiklet, ardından da bir iş yerinden papağan çaldığı belirlenen şüpheliyi polis yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli adli kontrolle bırakıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Motosiklet ve papağan hırsızı yakalandı
Haberler / Antalya
24 Ağustos 2020 Pazartesi 09:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Bektaş Mahallesi Bostancıpınar Caddesi üzerindeki bir iş yerinden papağan çalındığı bilgisine ulaştı. Polis ekipleri tarafından yapılan teknik ve fiziki takibin sonucunda hırsızlık şüphelinin A.O.B. (20) olduğu tespit edildi. Soruşturma kapsamında yapılan araştırmalarda polis ekipleri, şüphelinin papağan hırsızlığından önce de V.Ö.'ye ait motosikleti park halindeyken çaldığını öğrendi. Hırsızlık şüphelisinin ayrıca papağanı çalmaya bu motosikletle gittiği belirlendi. 

Polisler 2 ayrı hırsızlık olayına karışan A.O.B.'yi Saray Mahallesi'nde bulunan bir arkadaşının evinde yakalayarak gözaltına aldı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber