Gün Haber

Antalya Aspendos Bulvarı'nda arazi yangını

ANTALYA'da boş arazide çıkan yangında kargılık alan ve palmiye ağaçları kısa sürece yanınca çevredeki vatandaşları korkuttu. Çevredeki vatandaşlar yangın anlarını cep telefonu kamerasına kaydetti. 
ABONE OL
Abone Ol
Antalya Aspendos Bulvarı'nda arazi yangını
Haberler / Antalya
23 Ağustos 2020 Pazar 17:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yangın saat 15.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Aspendos Bulvarı üzerindeki boş arazide meydana geldi. Topçular Kışlası'na sınır olan boş arazide önce küçük otların yandığını görenler itfaiyeyi aradı. Bir taraftan yetkililere bilgi veren vatandaşlar, diğer yandan da cep telefonu kamerası ile yangını görüntülemeye başladı. Küçük otlardan kargılık alana sıçrayan alevler, kısa sürede palmiye araçlarını da sardı. 

Belirtilen adrese gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri geniş bir alana yayılan yangını yarım saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına aldı. Yangın alanında bulunan bir araç da vatandaşların uyarısı üzerine yanmaktan son anda kurtarıldı.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber