Gün Haber

MHP’li Başkan’dan mitinge çağrı

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
ABONE OL
Abone Ol
MHP’li Başkan’dan mitinge çağrı
Haberler / Antalya
10 Mayıs 2023 Çarşamba 19:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Güne Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı Metin Bucak ve yönetimini ziyaret ederek başlayan Başkan, pazarcıların sorunlarını dinleyerek çözümlerine ilişkin yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantı sonrası pazarı gezen Başkan, bol bol sohbet etti. Pazarın ardından Kumluca seçim koordinasyon merkezine giden Antalya Milletvekili Başkan’ı Kumluca İlçe Başkanı Yücel Kaplan ve  yüzlerce partili karşıladı.

Kumluca ziyaretinde Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce , ardından Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Fahri Özen ve yönetimlerini ziyaret ederek toplantılar yapan Başkan, Kumluca dönüşünde Kepez ilçe Başkanı Servet Ersoy’un ev sahipliğinde Konya Çetmililer Derneği, Konya Tuzlukçulular Derneği tarafından düzenlenen mahalle buluşmasına MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, Ülkü Ocakları Başkanı Ferhat Aksoy ve milletvekili adayları ile birlikte katıldı, Düdenbaşı Mahalle toplantında bir konuşma yapan Abdurrahman Başkan, seçimlerden başarı ile çıkacaklarını dile getirdi ve herkesi 13 Mayıs akşamı Kepezde düzenlenecek olan Devlet Bahçeli mitingine davet etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 11 Mayıs 2023 Perşembe 05:35
Nerede Türkeş'in zamanındaki MHP,nerede şimdiki MHP,aralarında düşünce ve tutum olarak dağlar kadar fark var.MHP'yi küçülte küçülte bir 50 kişilik yaşlılar grubunun ölene kadar rahat etmesi ve mecliste milletvekili olması düzeyine indirdiniz.Vatandaşın karnı aç ama çözüm falan yok,mitinge gitsen ne olacak,klasik sözler,PKK ve FETÖ ile ilgili bir kaç cilalı cümle.Başka bir şey yok.Son 10 seneye bakın yanlış dış politikalar sonucu Suriye'de sözde PKK bölgesi kuruldu.Yarın Cumhurbaşkanlığı el değiştirsin,mecliste MHP'nin ne yapacağı belli olmaz.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber