Gün Haber

Lise öğrencilerinden resim sergisi

AFYON Lisesi öğrencilerinin yıl boyunca hazırladıkları karma resim sergisi bir alışveriş merkezinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
ABONE OL
Abone Ol
Lise öğrencilerinden resim sergisi
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
11 Haziran 2019 Salı 16:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tarihi Afyon Lisesi öğrencileri tarafından 2018- 2019 eğitim ve öğretim yılında hazırlanan eserlerin oluşturduğu resimler bir alışveriş merkezinde görücüye çıktı. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve şube müdürlerinin katılımı ile açılan karma resim sergisinde 80'den fazla resim sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Karakalem çalışmasının ön plana çıktığı resim sergisi büyük beğeni topladı. Karma resim sergisi ile ilgili katılımcılara bilgiler veren Afyon Lisesi Müdürü Turgay Bingül, öğrencilerin yıl boyunca bu sergiyi hazırlamak için ter döktüğünü söyledi.

Karma resim sergisinin açılışını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın da öğrencilerin el ve zihin becerilerini yeteneğe dönüştürdüğünü ifade etti. Yalçın, "2 görsel sanatlar öğretmenimiz rehberliğinde, farklı stillerde güzel çalışmalar yapmış öğrencilerimiz. Gerçekten hayran kaldık yapmış oldukları çalışmalara. Öğrencilerimizin sadece akademik acıdan değil. Onların el becerilerini ve zihin becerilerini sanatkarane bir biçimde o yeteneklerini ve kabiliyetlerini ortaya çıkarmaları bizim için çok çok önemli. Zaten akademik başarıya bu sanatsal faaliyetlerin ve etkinliklerin de çalışmalara pozitif etkisi olduğunu her zaman dile getiriyoruz. O örneklerden bir tanesini de Afyon Lise'miz, öğretmenleri rehberliğinde öğrencilerimizin yapmış olduğu resim sergisinde görmüş olduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Müdür Yalçın ve beraberindekiler sergiyi gezerek öğrencilerden resimler hakkında bilgi aldılar.

AFYON LISESI OGRENCILERININ YIL BOYUNCA HAZIRLADIKLARI KARMA RESIM SERGISI BIR ALISVERIS MERKEZINDE SANATSEVERLERIN BEGENISINE SUNULDU. (FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber