Gün Haber

Leke Kremi

Kremler cilt kuruluğunu, cilt hasarını ve tahrişi önlemek ve onarmak için ellere uygulanan nemlendirici bir üründür.
ABONE OL
Abone Ol
Leke Kremi
Haberler / GÜN'ün ürünü
3 Ağustos 2022 Çarşamba 09:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Leke kremi cilt lekelerinin giderilmesi konusunda üst düzeyde bir sonucu ortaya koymaktadır.  El kremlerindeki en yaygın aktif maddeler lanolin, gliserin ve üredir. Bu da ciltteki hasarların onarılmasına katkı sunmaktadır.

Kremler, yumuşatıcı bazlı bir losyon (krem) veya su bazlı bir jel olarak gelebilir. Genellikle beyaz veya sarı renktedir ve bir kavanoz, tüp veya pompalı dağıtıcıda tasarlanmıştır. Leke kremleri tamda bu noktada mükemmel bir performansı ortaya koyabilme kabiliyetine sahip olan ürünlerdir. Kremler, ellerde kuru cildi tedavi etmek için kullanılır. Ayrıca egzama veya sedef hastalığı olan kişiler tarafından cildin kaşınmasını ve dökülmesini gidermek için kullanılırlar.

Leke kremleri, cildi çevresel hasarlardan korumaya yardımcı olmak ve daha fazla kurumayı önlemek için tasarlanmıştır. El kremleri genellikle yüz kremlerinden daha ağır bir baz içermektedir. Bu da onları hasarlı cilt hücrelerini ve kollajen liflerini onarmada daha etkili kılar. Leke kremi gibi ürünleri alırken içeriklerine bakmakta fayda vardır. https://www.dermokilshop.com/leke-kremi sayfasında bu tarz ürünleri inceleyebilirsiniz!

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber