Gün Haber

Lazer Markalama Sistemleri

Enerji sektöründe 15 yıldır var olan Alseko Enerji lazer markalama sistemleri üzerine çalışıyor. Firma tarafından satışa sunulan bu sistemler ürünlerin birbirinden ayırt edilmesi için etiketlenmesini sağlıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Lazer Markalama Sistemleri
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
21 Mayıs 2024 Salı 18:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Böylelikle kişilerin istedikleri ürünleri kolayla belirlemelerine yardımcı olur. Satışa sunduğu sistemlerin satış sonrası desteğini de vererek makinelerin verimli şekilde kullanılmasına aracılık ediyor.

Hangi Model Lazer Markalama Makineleri Satılıyor?

Alseko Enerji firması tarafından satışa sunulan lazer markalama sistemleri Sisma imzasını tanıyor. Çünkü firma bu markanın ürünlerinin distribütörlüğünü yapıyor. Endüstriyel alanda kullanılabilen lazer markalama makineleri farklı modelleri ile dikkat çekiyor.

Satın alınabilecek lazer markalama makinesinin modellerini ise şunlar bulunuyor;

  • Easy Go Open masaüstü sistem
  • Oem workstations sistem
  • Logo masaüstü sistem
  • Big smark tek başına sistem
  • Bsp cbot workstations sistem
  • Easy masaüstü sistem
  • Lws m workstations sistem
  • Sarty masaüstü sistem
  • Big smarky masaüstü sistem
  • Lws a workstations sistem
  • Sart tek başına sistem
  • Bsp pico tek başına sistem
  • Smark CO2 masaüstü sistem

Böylelikle alıcılar ihtiyaçları olan modeli belirleyerek seçebiliyor. Ayrıca modellere ait özellikleri ürün sayfalarından detaylı olarak öğrenebiliyor.

Lazer Markalama Makineleri Nerelerde Kullanılıyor?

Distribütör olarak satışa sunduğu makineler sayesinde firma 15 yılı aşkın süredir enerji sektöründe büyüyerek varlığını sürdürüyor. Bunda satışa sunulan makinelerin geniş kullanım alanlarının bulunmasının etkisi bulunuyor.

Sisma imzalı lazer markalama makinelerinin kullanıldığı alanları ise şunlar oluşturuyor; Robotik, fason hizmet, kalıpçılık, üretim hatları, medikal, savunma sanayi ve promosyon sektörleridir. Bu sektörlerde makineler farklı programlarla otomasyon yapılarak rahatlıkla kullanılabiliyor. Ayrıca makineler bu sektörlerde kullanım amacına bağlı olarak tek başına, masaüstü veya workstations sistemlerinden birisi tercih edilir.

Lazer Markalama Makineleri Hangi Özellikleri Bulunduruyor?

Satışa sunulan lazer markalama makinelerinin model çeşitliliğine sahip olması özelliklerinin de birbirinden ayrılmasına neden oluyor. Bu nedenle sipariş öncesinde kişilerin model özelliklerini inceleyerek doğru makineyi seçmesi gerekiyor.

Lazer markalama makinelerinin özellikleri incelenirken frekans, darbe enerjisi, aktif malzeme, ışın kalitesi, güç kaynağı, ağırlık ve boyut ölçülerinin karşılaştırılması gerekiyor. Böylelikle ürünlerin etiketlenmesi, logo basılması ve diğer işlemler için özellikleri uygun olan makinenin belirlenmesi sağlanıyor.

Lazer Markalama Makineleri İçin Teknik Servis Veriliyor Mu?

Sektörün öncülerinden olan Alseko Enerji lazer markalama sistemleri için satıştan sonra teknik servis hizmeti sunuyor. Ürünlerin 12 aylık garantisi bulunuyor ve bu süre boyunca yaşanan arızalar veya üretim hataları için ücretsiz teknik servisten yararlanmak mümkün oluyor.

Bunun dışında makinelerin gerekli olan bakımları servis elemanları tarafından tamamlanıyor. İşlevini yitiren parçalar içinse orijinal ürünler tedarik edilerek lazer markalama makinelerinin ilk günkü kadar verimli şekilde çalışması ve ürünleri markalaması sağlanıyor.

Easy Go, Oem, Logo ve Sarty model makinelerin onarımı veya bakımı için teknik servis gerekiyorsa servis formunun online olarak doldurulması gerekir. Servis formunun doldurulması içinse firma ismi, yetkili adı, şehir, firma adres ve iletişim bilgileri ile makinenin teknik bilgileri gerekiyor. Bu bilgiler yazıldıktan sonra forum doldurularak firma tarafından geri dönüşün sağlanması bekleniyor.

Lazer Markalama Makineleri Siparişi Nasıl Veriliyor?

Dünyaca ünlü olan lazer markalama makinelerinin edinilmesi için model belirlendikten sonra siparişin verilmesi gerekiyor. Sipariş firma web sitesinden online şekilde verilebiliyor. Bunun için web sitesinde yer alan iletişim bölümü kullanılıyor.

https://www.alsekoenerji.com.tr/

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber