Gün Haber

Koronalı 9 kişi hapsi göze alıp Konya'dan Antalya'ya kaçtı

Konya’da yeni tip koronavirüs tanısı konulduğu için evlerinde karantinada olması gereken 9 kişinin 3 otomobille Antalya gitmek için yola çıktıklarını belirlendi. Antalya girişini tutan jandarma ekipleri, Covid-19 tanısı sebebiyle Konya’da izolasyonda olması gereken 9 kişiyi yakaladı.
ABONE OL
Abone Ol
Koronalı 9 kişi hapsi göze alıp Konya'dan Antalya'ya kaçtı
Haberler / Antalya
27 Ağustos 2020 Perşembe 19:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

9 kişi ile ilgili Türk Ceza Kanunu’nun 195. maddesi gereğince soruşturma başlatıldı. İlgili madde, “Bulaşıcı hastalıklardan birine yakalanmış veya bu hastalıklardan ölmüş kimsenin bulunduğu yerin karantina altına alınmasına dair yetkili makamlarca alınan tedbirlere uymayan kişi, iki aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır” hükmünü öngörüyor…

3 araçla Antalya girişinde yakalanan 9 kişi Konya’ya gönderilerek tekrar izolasyona alınmaları sağlandı. 

Konya Valiliği ise kısa bir süre önce yaptığı paylaşımda "Tedaviniz tamamlanana kadar evden çıkmayın” uyarısında bulunmuştu. Koronavirüse yakalananlara uyarıda bulunan Konya Valiliği o paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

“KOVID-19’a yakalandıysanız ve tedavinize evde devam edilecekse hastalığı başkalarına bulaştırmamak için tedaviniz tamamlanana kadar evden çıkmayın. Evinizde mümkünse aile bireylerinden ayrı bir odada kalın” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 demir
 28 Ağustos 2020 Cuma 06:56
Ülkenin dengesi bozuldu.Eline valiz alan veya göçü yükleyen büyük kentlere akın ediyor.Dengeli bir planlama ile bu insanların doğduğu yerde doymaları sağlanması gerekir.Maalesef kırsal kesim artık karın doyurmuyor,bu nedenle de insanlar karın tokluğu için veya asgari bir ücret için şehirlere göç ediyorlar.Şehirler artık köy haline geliyor,alt yapıdan tutunda her şey sorun ,kısacası her şeyin dengesi bozuldu.Virüs işine gelince baştan beri umre den dönenlerden tutunda bu güne kadar bir sürü hata yapıldı.Toplumda çok yaygın bulaş var.Sanki öylesine bırakılmış bir hal izleniyor gibi,o nedenle aşı olana kadar her şeyden uzak durun,yakalanmamaya bakın.
 Selim
 28 Ağustos 2020 Cuma 02:06
Burası Türkiye
 çağlarcalı
 27 Ağustos 2020 Perşembe 22:01
gel vatandaş gel. ne olursan ol yine gel. antalya dayanır gel. bir adana bir mersin olması için yine gel.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber