Gün Haber

Kemer'de kurs hazırlıkları sürüyor

KEMER Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi'nde 31 Ağustos 2020 günü başlayacak olan üniversite hazırlık kurslarının son hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.
ABONE OL
Abone Ol
Kemer'de kurs hazırlıkları sürüyor
Haberler / Antalya
27 Ağustos 2020 Perşembe 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Asım Yıldırım, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi'nde yapılacak çalışmayla ilgili bilgi verdi. Asım Yıldırım, "Başkanımız Necati Topaloğlu'nun talimatları doğrultusunda fiziki olarak her anlamda hazır hale getirilen Destek Eğitim Merkezinde görev yapacak olan branş öğretmenlerimizin görevlendirilmesi yapılmış ve 27 Ağustos tarihi itibarıyla da 107 öğrencimize deneme sınavı yapılmıştır" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın genelgeleriyle 31 Ağustos 2020 tarihinde Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi'nde üniversite hazırlık kurslarının başlayacağını hatırlatan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yıldırım, "Üniversite hazırlık kurslarımız için kayıtlarımız devam ediyor. Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu Kemer'de eğitimini sürdüren bütün öğrencilerimize belediye olarak katkılarımızın devam edeceğini belirtti. Öğrencilerimize şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu. 

KEMER BELEDIYESI AHMET ERKAL DESTEK EGITIM KURS MERKEZI'NDE 31 AGUSTOS 2020 GUNU BASLAYACAK OLAN UNIVERSITE HAZIRLIK KURSLARININ SON HAZIRLIKLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDIYOR.(FOTO:KEMER-DHA)

KEMER, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber