Gün Haber

Keşke ihtiyaç olmasa da hepsi kapatılsa...

ANTALYA'nın Kaş ilçesindeki cezaevi Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü kararıyla kapatıldı. Kaş Cezaevi'ndeki mahkumlar Antalya'nın Elmalı ilçesindeki A3 Tipi Cezaevi'ne nakledildi.
ABONE OL
Abone Ol
Keşke ihtiyaç olmasa da hepsi kapatılsa...
Haberler / Antalya
15 Ağustos 2020 Cumartesi 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaş'ta Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne ait olan ve 1989 yılından bu yana hizmet veren Kaş Cezaevi kapatıldı. 4 bin metrekare alan üzerine kurulu cezaevindeki 25 mahkum, Elmalı A3 Tipi Cezaevi'ne nakledildi. Kaş Cezaevi, 60 kişi kapasiteliydi ve 12 personel görev yapıyordu.

Kaş'a yeni bir cezaevi yapılmayacağı, burada görevli 12 personelin de Elmalı A3 Tipi Cezaevi'nde atandığı öğrenildi. Cezaevinin 4 bin metrekarelik alanı ise Kaş Adliyesi'ne devredildi. Boşaltma işlemleri tamamlandıktan sonra yıkılacak binanın yerine yeni Kaş Adliyesi'nin inşa edileceği belirtildi.

ANTALYA'NIN KAS ILCESINDEKI CEZAEVI ADALET BAKANLIGI CEZA VE TEVKIFEVLERI GENEL MUDURLUGU KARARIYLA KAPATILDI.(FOTO:KAS-DHA)

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber