Gün Haber

Bravo başkan

ANTALYA Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (ANTAB) Genel Kurul toplantısı yapıldı. Başkanlığa Muhittin Böcek seçilirken, başkan vekilliğine aday olarak göstermediği Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve ekibinin seçimde listeye tam destek vermesi dikkat çekti.
ABONE OL
Abone Ol
Bravo başkan
Haberler / Antalya
14 Ağustos 2020 Cuma 18:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği’nin (BATAB) adı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (ANTAB) olarak değiştirilmiş ve hizmet alanı Antalya'nın bütününü kapsayacak şekilde genişletilmişti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve turizmciler katıldı.

SEÇİMLER YAPILDI

ANTAB'ın olağanüstü genel kurul toplantısında birlik başkanı, başkan vekilleri, divan katipleri, encümen üyeleri ve komisyonlara üye seçimi yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ANTAB Başkanlığı görevine seçilirken, Meclis 1. Başkan Vekili olarak Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Meclis 2. Başkan Vekilliği'ne ise Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç seçildi.

UYSAL ADAY GÖSTERİLMEDİ

CHP’li Ümit Uysal'ın yönetimde bulunan Antalya’nın en büyük ilçesi konumundaki Muratpaşa yerine, Konyaaltı ve Döşemealtı belediye başkanlarının aday gösterilmesi genel kurul üyelerini şaşırttı. Muratpaşa, birliğe en çok katılım payı ödeyen belediyelerin de başında geliyor.

Ancak, bu duruma rağmen, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, tüm ekibiyle birlikte Böcek’in önerdiği isimlere oy verdi. Böcek ve önerdiği isimler kullanılan oyların tamamını aldı.

Divan katipliklerine Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ve turizmci Şinasi Gürocak'ın seçildiği genel kurulda, Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Gürsel Güler, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve turizmci Cem Özcan'da encümen üyeleri olarak belirlendi.

KOMİSYON ÜYELERİ BELİRLENDİ

ANTAB Genel Kurulu'nda komisyon üyeleri de belirlendi. Plan Bütçe Komisyonu, Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüksel, Kepez Belediye Meclis Üyesi Elif Derya Canbulut, Setur Marina Antalya Müdürü Murat Ziya Baykal, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ve Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Canan Keleş'ten oluşurken, Kültür ve Turizm Komisyonu'na Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Zafer Tan, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve turizmci Oğuz Okuducu seçildi.
 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber