Gün Haber

Kemer'de kış hazırlıkları

KEMER Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kış mevsimi öncesinde park ve bahçelerde temizlik çalışması yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Kemer'de kış hazırlıkları
Haberler / Antalya
11 Kasım 2019 Pazartesi 16:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Göynük Mahallesi'ndeki Yılmaz Türkeri Parkı'nda yeniden çimlendirme çalışması yaptı. Ekipler, Beldibi 4012 ve 4013. sokaklarda elektrik tellerine değen ağaçların dallarını budadı. Belediye ekipleri, park ve bahçelerde haşerelere karşı da ilaçlama yapı. Göynük Mahallesi'nde ağaçların diplerini ve dallarını ilaçlayan ekipler, böceklerin ve haşerelerin ağaçlara zarar vermesini önledi.

Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nin bahçesinde çevre düzenlemesi çalışması yapan ekipler, Değirmendere mevkisinde de temizlik, çim biçme ve ağaç budama işlerini tamamladı. Ağvalı Mehmet Taşkın Parkı'nda sulama sistemi olmayan bölüme fıskiye sistemi döşeyen ekipler, Antalya-Kemer karayolu üzeri Beldibi3 Kavşağı'nda bakım ve budama çalışmaları yaptı.

KEMER BELEDIYESI PARK VE BAHCELER MUDURLUGU EKIPLERI, ILCE GENELINDE KIS MEVSIMI ONCESINDE PARK VE BAHCELERDE TEMIZLIK CALISMASI YAPTI.(FOTO:KEMER-DHA)

KEMER, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber