Gün Haber

Sanatçıları buluşturan sergi

ANTALYA Sanatçılar Derneği (ANSAN) üyesi sanatçılar, çoğunluğu resim, rölyef ve seramik çalışması eserlerini 'Atatürk ve Cumhuriyet' isimli sergide bir araya getirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Sanatçıları buluşturan sergi
Haberler / Antalya
11 Kasım 2019 Pazartesi 14:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ANSAN Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılan serginin kurdelesini Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl, yönetim kurulu üyeleri birlikte kesti. Yapılan konuşmalarda Mustafa Kemal Atatürk'ün sanata ve sanatçıya verdiği önemi hatırlatan Hasan Kaçmaz, katkılarından dolayı sanatçılara teşekkür etti.

ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl da derneğin kültürel ve sanatsal faaliyetlerini anlatarak, "Galerimizde sadece sergiler açılmıyor, müzik çalışmaları ve dinletileri de yapılıyor, kitap tanıtım ve imza günleri, edebiyat üzerine söyleşiler düzenleniyor, şiir dinletileriyle şairlerimiz ile şiir severlerimiz bir araya getiriliyor" diye konuştu. 

Galeride renk cümbüşü oluşturan sergide 30 ressamın 30 eseri yer aldı. Birçoğu Atatürk portresinden oluşan sergi, 19 Kasım Salı akşamına kadar açık kalacak.

ANTALYA SANATCILAR DERNEGI (ANSAN) UYESI SANATCILAR, COGUNLUGU RESIM, ROLYEF VE SERAMIK CALISMASI ESERLERINI 'ATATURK VE CUMHURIYET' ISIMLI SERGIDE BIR ARAYA GETIRDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Rahime H SOYSAL
 11 Kasım 2019 Pazartesi 22:13
Güzel bir sergi, emeği geçenlere teşekkürler. Atamıza sonsuz saygı ve sevgilerimizle. Ruhu şad olsun??

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber