Gün Haber

Kayserili bakan Antalya’yı parsel parsel satıyor

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye bağlı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Antalya’nın en değerli arazilerini satışa sunmayı tüm hızıyla sürdürüyor.
ABONE OL
Abone Ol
Kayserili bakan Antalya’yı parsel parsel satıyor
Haberler / Antalya
22 Temmuz 2023 Cumartesi 12:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konyaaltı, Döşemealtı ve Muratpaşa’da 15 değerli arsayı 24 Temmuz 2023 tarihinde satışa çıkaran bakanlık, bu kez de gözünü Konyaaltı'ndaki 409 arsaya dikti.

PARSEL PARSEL SATACAK

Konyaaltı'nda 409 konut arsası, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 31 Temmuz tarihinde açık artırma ile satışa sunuluyor.

Antalya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Konyaaltı'nın yüksek tepelerinden Çağlarca'daki arsalar, 31 Temmuz tarihinde saat 10.30'da Antalya Kepez ve Ankara'da düzenlenecek açık artırma ile sahiplerini bulacak.  

ARSALAR KDV'DEN MUAF

Arsalar yüzde 40 peşinat, 24 ay vade imkânıyla satışa sunulurken, ayrıca arsaların KDV ve tapu masrafından muaf olduğu da öğrenildi.

Yatırım için sunulan Antalya Konyaaltı ve Çağlarca'da 500 bin Türk lirasından başlayan farklı metrekarelerdeki konut arsalarında, peşin ödemelerde de yüzde 20 indirim yapıldı. 

Çağlarca, denizden 800 metre yükseklikte, şehir merkezine 45 dakika mesafede bulunuyor.

Bakanlık, bir süre önce bu 15 arsa için satış duyurusu yapmıştı.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber