Gün Haber

Kate Middleton'dan kanser açıklaması

Galler Prensesi Kate Middleton, samimi bir aile videosu ile kemoterapi tedavisini tamamladığını duyurdu ve kanserle mücadelesini anlattı. Middleton, tedavi sürecinin hala devam ettiğini ve tam iyileşme yolunda olduğunu belirtti.
ABONE OL
Abone Ol
Kate Middleton'dan kanser açıklaması
Haberler / Dünya
10 Eylül 2024 Salı 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisinde kemoterapi sürecini tamamladığını duygusal bir aile videosuyla kamuoyuna açıkladı. Videoda eşi Galler Prensi William ve üç çocuğuyla birlikte görünen prenses, teşhis sonrası yaşadığı zorlu süreci anlattı. Middleton, bu dönemin kendisi ve ailesi için "olağanüstü zor" geçtiğini ifade etti.

Prenses Middleton’a, Ocak ayında geçirdiği bir karın ameliyatının ardından kanser teşhisi konulmuştu. Yaklaşık üç dakika süren videoda, 42 yaşındaki prenses kanser teşhisinin hayatını ne kadar hızlı değiştirdiğine dikkat çekti ve bu süreci "karmaşık, korkutucu ve öngörülemez" olarak nitelendirdi. Norfolk kırsalında çekilen görüntülerde Middleton, tedavi sürecinin henüz bitmediğini ve önünde uzun bir yol olduğunu belirtti.

Kensington Sarayı tarafından yapılan açıklamada, tedavi sürecinin bu aşamasında hastalığın tamamen iyileşip iyileşmediğini söylemenin mümkün olmadığı vurgulandı. Prenses Middleton, videoda tedavisinin hala devam ettiğini ve "tam iyileşme için daha çok yol" olduğunu ifade ederken, her gününü minnetle yaşamaya çalıştığını dile getirdi.

Kate Middleton'dan kanser açıklaması: 'Kemoterapi tedavim tamamlandı' - Resim: 4

Bu sürecin ona hayata karşı farklı bir bakış açısı kazandırdığını ve umutlarının yenilendiğini söyleyen Middleton, 9 aydır devam eden tedavi sürecinde sadece bir kez, Kral 3. Charles’ın resmi doğum günü töreninde halkın karşısına çıkmıştı. Kanserin türüne dair herhangi bir bilgi paylaşmayan prenses, Mart ayında yaptığı açıklamada teşhisin ameliyat sonrası yapılan testlerle konulduğunu belirtmişti.

Kate Middleton'dan kanser açıklaması: 'Kemoterapi tedavim tamamlandı' - Resim: 5

İngiltere Kralı 3. Charles’ın Şubat ayında kanser tedavisine başlamasının ardından, bazı resmi görevler Prens William tarafından üstlenilmişti. Galler Prensi ve Prensesi’nin George, Charlotte ve Louis isimli üç çocuğu bulunuyor.

(Odatv.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber