Gün Haber

Kanser tedavisi gören ünlü oyuncu ikinci kez anne oldu

Kanser tedavisi sonrası rahim ve yumurtalıkları alınan ünlü oyuncu Olivia Munn, ikinci çocuğunu taşıyıcı anne aracılığıyla kucağına aldı ve bu süreçte yaşadığı duyguları paylaştı.
ABONE OL
Abone Ol
Kanser tedavisi gören ünlü oyuncu ikinci kez anne oldu
Haberler / Dünya
24 Eylül 2024 Salı 08:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü oyuncu Olivia Munn, zorlu bir kanser tedavisi sürecinin ardından, taşıyıcı anne aracılığıyla ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşıyor. 43 yaşındaki Munn, meme kanseri teşhisiyle başlayan tedavi sürecinde Mart ayında her iki memesini aldırmış, ardından rahmi, yumurtalıkları ve fallop tüplerini kapsayan tam histerektomi ameliyatı geçirmişti.

Ünlü oyuncu, komedyen eşi John Mulaney ile birlikte, 14 Eylül’de doğan kızlarına Méi June adını verdiklerini duyurdu. Méi’nin anlamının Çince’de ‘erik’ olduğunu belirten çift, bebeklerini kucaklarına almak için taşıyıcı anne yöntemini tercih ettiklerini açıkladı. Olivia Munn, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Kızımı kendim taşıyamayacağım için derin bir hüzün yaşadım. Taşıyıcı annemizle tanıştığımda, bana büyük bir zarafet ve anlayış gösterdi. Onun gerçek bir melek olduğunu anladım” sözleriyle duygularını ifade etti.

Olivia Munn kanser tedavisinin ardından ikinci kez anne oldu - Resim : 1

Munn, taşıyıcı annenin bebeği 9 ay boyunca güvenle taşıdığı için ona minnettar olduğunu belirtti. Çift, sürecin kendileri için hem zor hem de heyecan verici olduğunu, kızlarının sağlıklı doğmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Munn ve Mulaney çiftinin ilk çocukları Malcolm ise Kasım 2021’de dünyaya gelmişti. Meme kanseriyle mücadelesine devam eden Olivia Munn, bu süreçte beş ameliyat geçirdiğini ve ailesi için en iyi kararı alabilmek adına tam histerektomi ameliyatını tercih ettiğini vurgulamıştı.

(Odatv.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber