Gün Haber

Kaçak alkol ve sigara satışı yapan markete baskın

ANTALYA'da jandarma ekipleri kaçak alkol ve sigara satışının yapıldığı markete baskın düzenledi. Baskında 100 bin liralık kaçak malzeme ele geçirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Kaçak alkol ve sigara satışı yapan markete baskın
Haberler / Antalya
27 Nisan 2023 Perşembe 11:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları ile Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kanal Mahallesi'nde K.A.'nın işlettiği markette kaçak alkol ve sigara satışının yapıldığı yönünde bilgi aldı. Jandarma ekiplerinin baskın düzenlediği markette yapılan aramalarda 327 paket kaçak sigara, 6 bin adet doldurulmuş makaron, 45 sahte bandrollü içki, 3 litre el yapımı viski, çok sayıda cinsel içerikli hap, jel, yiyecek ve içecek ele geçirildi. Aramalarda ele geçirilen malzemelerin piyasa değerinin 100 bin lira olduğu tespit edildi. Olayla ilgili olarak K.A. hakkında adli işlem başlatıldı.

ANTALYA'DA JANDARMA EKIPLERI KACAK ALKOL VE SIGARA SATISININ YAPILDIGI MARKETE BASKIN DUZENLEDI. BASKINDA 100 BIN LIRALIK KACAK MALZEME ELE GECIRILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber