Gün Haber

Başkan Uysal, CHP milletvekili adaylarıyla sahada

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, partisinin milletvekili adaylarından Sururi Çorabatır ve Ramiz Atahan’la Antalya’nın tarihi kent merkezi Kaleiçi ve Kalekapısı’nda esnafla buluştu.
ABONE OL
Abone Ol
Başkan Uysal, CHP milletvekili adaylarıyla sahada
Haberler / Antalya
26 Nisan 2023 Çarşamba 15:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Korkuteli’de adaylardan Nilüfer Deveci’yle vatandaşları ziyaret etti, Elmalı'da başpehlivan Orhan Okulu'yla pazar günü yapılacak 5. Muratpaşa Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşlerine vatandaşları davet etti.

Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi’nin 30 Nisan Pazar günü Konuksever Er Meydanı’nda gerçekleştireceği 5. Muratpaşa Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri davetleri kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Uysal, önce partisi, CHP’nin Antalya Milletvekili adayları Sururi Çorabatır ve Ramiz Atahan’la birlikte tarihi kent merkezi Kaleiçi ve Kalekapısı’nda esnafla buluştu.  

Başkan Uysal, bir yandan vatandaşları pazar günü gerçekleştirilecek güreşlere davet ederken diğer yandan Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarloğlu’nun projelerini, iktidarın ilk 100 günü programını paylaştı. Uysal, Korkuteli’de ise CHP İlçe Başkanı Şeyhali Kara, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin ve CHP Antalya Milletvekili adayı Nilüfer Deveci ile esnafla bir araya geldi. Başkan Uysal, ilçede partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışına da katıldı. 

Başkan Uysal, Korkuteli’nin ardından Elmalı’ya geçti. Uysal, ilçede Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kırkpınar Başpehlivanı Orhan Okulu’yla esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek güreşlere davet etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Kirli Kaleiçi
 26 Nisan 2023 Çarşamba 23:03
Ümit Başkan Milletvekil adayları ile değil de, tek başına -yanına kimseyi almadan- Tophane Merdivenlerinden Arma Restorana kadar inen SİDİK KOKULU , pislik içindeki merdivenleri görse.Otoparkın içindeki ÇÖPLÜĞE şahit olsa. Sokaklardaki çöplüklere şahit olsa çok iyi olacak. Milletvekilleri ile dolaşıp onların şansını da azaltıyor ...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber