Gün Haber

Isparta evinde 1 puana razı oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Isparta Spor sahasında Adana 01 Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldı.
ABONE OL
Abone Ol
Isparta evinde 1 puana razı oldu
Haberler / ISPARTA
9 Eylül 2024 Pazartesi 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden E Koleji Isparta Spor, sezonun ikinci maçını kendi sahasında oynadı. Yaklaşık 10 bin taraftarın izlediği maçta Isparta Spor ile Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü karşı karşıya geldi. Isparta Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakayı Van bölgesi hakemlerinden Serkan Pınar yönetirken yardımcılıklarını Orhan Timurtaş ve Ahmet Bingöl yaptı. Isparta Valisi Aydın Baruş, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez'in de izlediği maçta 100 dolayında Adana taraftarı yer aldı.

Geçen hafta 1461 Trabzon Futbol Kulübü'ne deplasmanda 2-0 mağlup olan Isparta Spor bu maçta kaybettiği puanı telafi etmek için çıktığı maçta tutuk bir oyun sergiledi. Sahada top çeviren, pas yapan ve rakibine top oynama fırsatı vermeyen konuk ekip 20. dakikada Samet Ali'nin ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanan ev sahibi Isparta Spor 27. dakikada sağ kanattan ani gelişen atakta Bora'nın yerden plase vuruşu ile beraberlik golünü kazandı: 1-1. Maçın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda her iki takımın gol çabaları sonuç vermedi. Maçın 65. dakikasında Isparta Sporlu Abdülkerim kaburgalarına gelen darbe ile sakatlanarak sahayı sedye ile terk etti ve ambulansla hastaneye götürüldü. Maç 1-1 sona erdi. 

Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber