Gün Haber

Isparta'da karate şampiyonası başladı

ISPARTA'da beyin tümörü teşhisi ile tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden karate sporcusu 8 yaşındaki Enes Gündaşlı anısına düzenlenen Türkiye Yıldızlar Takım Karate Şampiyonası, Isparta'nın ev sahipliğinde başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Isparta'da karate şampiyonası başladı
Haberler / ISPARTA
6 Eylül 2024 Cuma 10:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şampiyonanın açılış gününe Isparta Valisi Aydın Baruş, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Çağrı Kaya, Karate Federasyonu Isparta İl Temsilcisi Kadir Karakaş ve Enes Gündaşlı'nın ailesi katıldı. Yaklaşık 700 genç karatecinin katıldığı şampiyonada, Türkiye'nin farklı illerinden ve önde gelen spor kulüplerinden sporcular kıyasıya mücadele ediyor. Genç yaşta spora gönül vermiş olan Enes Gündaşlı'nın adını yaşatmak ve onun azmi ile bağlılığını anmak amacıyla düzenlenen şampiyona büyük ilgi gördü. Turnuvanın ilk gününde yapılan açılış seremonisinde, genç sporcu Enes Gündaşlı'nın ruhu için Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu. Açılış seremonisinin ardından başlayan müsabakalarda karateciler yeteneklerini sergilemeye başladı. İlk gün yapılan müsabakalarda dereceye giren sporcular, kupa ve madalyalarını Isparta Valisi Aydın Baruş ve diğer protokol üyelerinden aldı. Türkiye Yıldızlar Takım Karate Şampiyonası 7 Eylül'de sona erecek.

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber