Gün Haber

İYİ Partili Özlale, partisinden istifa etti

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale, partisinden istifa ettiğini duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
İYİ Partili Özlale, partisinden istifa etti
Haberler / Siyaset
12 Eylül 2024 Perşembe 17:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ümit Özlale, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün itibarıyla partimdeki görevlerimden ve partimden istifa ettiğimi kamuoyuna saygılarımla duyururum" dedi.

ANKARA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 akdeniz
 13 Eylül 2024 Cuma 07:31
Meral Akşener'e yakın ve onun listelerden vekil yaptıkları kişiler, sırasıyla istifa ediyorlar. Akşener'in acele davranışları yüzünden 2 defa Cumhurbaşkanlığı seçimi ne yazık ki kayıp edildi. Partisinden ayrıldıktan sonrada elinden gelen kötülüğü yapmaya başladı. Masadan kalkıp oturduktan sonra,tutarsız olduğunu gören vatandaş da güvenirliği kalmamıştır. Ümit Özlale'ye gelince,zaten İyi Parti içinde de uyumsuzdu.Cumhurbaşkanlığı seçiminde ayrıksı düşünceleri vardı.Ayrılması İyi Parti açısından iyi olmuştur.
 taş
 12 Eylül 2024 Perşembe 18:04
Bunlar siyasette sorunlu tipler.Cumhurbaşkanlığı seçiminde de KILIÇDAROĞLU'nun olmaması için ellerinden geleni yaptılar.Şimdi kalkıp birde CHP ye geçerse bak o zaman tantanaya.Büyük ihtimalle de siyaseti bırakmayacaksa CHP ye geçer gibi geliyor. Akşener'in vekil yaptıkları birer hafta arayla istifa ediyorlar.Bunlarda parti aidatı yokmuş.Merkeze doğru büyüyecek partiyi Akşener perişan etti.Tutturdu kazanacak aday diye diye,masadan bir kalktı,tekrar geri geldi.Tutarsızlık İyi Partiye 5 puan kayıp ettirdi.Dolaysı ile KILIÇDAROĞLU'nun da kayıp etmesine sebep oldu. Ayrılan ayrılsın İyi Parti seçimlere kadar merkez sağa doğru yolculuğuna devam ederek,seçmeni ikna ederse yine yüzde 10 ları geçer.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber