Gün Haber

Güneş Kremi Neden Kullanılmalı?

Cilt hassas yapıda bulunur. Korunması önemli olan cilt yüzeyleri en fazla güneşin zararı etkilerinden hasar görür.
ABONE OL
Abone Ol
Güneş Kremi Neden Kullanılmalı?
Haberler / GÜN'ün ürünü
3 Ağustos 2022 Çarşamba 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaz aylarında güneş yüzünü daha sık gösterse de kış aylarında da güneşin zararlı ışınları insan cildine zarar verir. Güneş kremi kullanım cildin yüzeyini korur. Farklı SPF değerleri arasında bulunan güneş kremler bu şekilde koruyuculuk özelliklerini yansıtır. Güneşin zararlı ışınları özellikle belirli saat aralıklarında daha sık hissedilir. Çocuklar, kadınlar ve erkeklerin güneş ışınlarından korunmak için mutlaka etkili faktör aralığında bulunan güneş kremi çeşitlerini kullanması gerekir. 

 Güneş Kremi Ne Zaman Kullanılır?

Güneşin faydası ve zararları bilinir. Zararlı ışınlarından cildin korunması ise doğru zamanda kullanılan güneş kremi ürünleriyle olur. Cilt yüzeyinde meydana gelen güneş lekeleri ve çil gibi oluşumların başlangıcından itibaren önlenmesi için gereken tedbirlerin alınması gerekir. Etkili güneş kremleri sayesinde hem kış aylarında hem yaz aylarında cildiniz güneşin zararlı ışınlarından maximum şekilde korunur. Kaliteli güneş kremi seçimi ve doğru zamanda kullanımı en önemli kural olarak öne çıkar. Çeşitli SPF değerleri aralığında ve kaliteli içerikleriyle güneş kremlerini https://www.kozmela.com/gunes-kremleri internet sitesinden satın alabilirsiniz. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber