Gün Haber

Galatasaray'ın yıldızı Icardi'ye sürpriz talip

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'yle ilgili transfer iddiası ortaya atıldı. Osimhen'i de kadrosuna katan Cimbom'da Mauro Icardi için sürpriz bir talip çıktığı öne sürüldü. İşte bomba transfer haberinin detayları...
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'ın yıldızı Icardi'ye sürpriz talip
Haberler / Spor
14 Eylül 2024 Cumartesi 09:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu sezon Süper Lig'de üst üste üçüncü kez şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından transfer çalışmalarına hız verdi. Cimbom, Freiburg'dan Macar yıldız Roland Sallai'yi 4 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı. Galatasaray, oyuncunun bonservisi için 6 milyon euroyu 4 taksitte ödeyecek ve sezonluk 2.5 milyon euro maaş verecek.

SÜRPRİZ TALİP

Galatasaray'da son dönemde Mauro Icardi'nin durumu gündemde. Sabah gazetesinin haberine göre, Brezilya basınında yer alan haberlere göre, Flamengo, Arjantinli golcü Mauro Icardi'yi 2025 yılının Ocak ayında transfer etmek istiyor. Icardi'nin Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. Flamengo, ilk başta Manchester United'dan Anthony Martial'ı hedef almıştı, ancak bütçe ayarlaması nedeniyle Martial'dan vazgeçerek Icardi'ye yöneldi.

Galatasaray'da oynadığı iki sezonda da takımı şampiyon yapmayı başaran Icardi, geçtiğimiz sezonda ligin gol kralı olmuştu ve güncel piyasa değeri 17 milyon euro olarak belirlenmişti.

(Odatv.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber