Gün Haber

Galatasaray'da Cenk Ergün istifa etti

Transferde işlerin yolunda gitmediği Galatasaray'da Futbol Direktörü Cenk Ergün istifa etti.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'da Cenk Ergün istifa etti
Haberler / Spor
13 Eylül 2024 Cuma 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son günlerde yaşanan peş peşe transfer bitirememe sorunlarıyla gündeme gelen Galatasaray'da Futbol Direktörü Cenk Ergün istifa etti. Gün geçtiğimiz günlerde sözleşmesini iki yıl daha uzatan sözleşmeye imza atmıştı.

"ADIMIN DAHA FAZLA İTİBARSIZLAŞTIRILMAMASI ADINA..."

Cenk Ergün, görevinden istifa ettiğini sosyal medya platformu Instagram'dan yaptığı açıklamayla duyurdu. Ergün şunları söyledi.

"Bugün yazılı olarak da Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Aydın Özbek'e ilettiğim üzere kulübümüzdeki profesyonel görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.

İçinde bulunduğumuz durumun hem kulübüme zarar vermemesi hem de adımın daha fazla itibarsızlaştırılmaması adına almış olduğum kararı sizlerle paylaşıyorum.

Detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağımı belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarım"

ROMANO PAYLAŞTI

Öte yandan gelişmeyi İtalyan gazeteci Fabrizio Romano paylaştı.

Galatasaray'da Cenk Ergün istifa etti - Resim : 1

(Odatv.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 14 Eylül 2024 Cumartesi 07:39
Bir yerde Horoz çok oldu mu sürekli dedikodu olur ve başarısızlık gelir. GALATASARAYA geçen senelerde yanlış mevki transferleri olmadı mı. Takım nerede ise emanet sağ,sol bekle oynadı.Yine son senelerde hep bir santrfor eksikliği ile oynamıştır.Gün gelmiştir oda yok emanet oyuncu orada oynatılmıştır. Geçen seneye bakın kanatlarda yığılma vardı,o kadar adam oraya alacağınıza beklere alsaydınız. Zahanın,Tetenin,Oliveranın gitmesi iyi olmuştur.Keşke Ziyech de gönderilse idi.Bunların gün geldi tek başlarına maç aldığını gördünüz mü. Bu seneki transferler iyi.Mevkisine göre oyuncu alındı.Sağ ve sol bek sorunu çözüldü. Bu takım 5 hafta sonra birbirleri ile uyuşur ve form tutarlar.Göreceksiniz ligin tozunu atar.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber