Gün Haber

Buğra Berberoğlu Fransa'nın Antalya Fahri konsolosu oldu

Antalya’da bir dönemin duayen turizmcilerinden rahmetli Ali Berberoğlu’nun oğlu Buğra Berberoğlu, Fransa’nın Antalya Fahri Konsolosu oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Buğra Berberoğlu Fransa'nın Antalya Fahri konsolosu oldu
Haberler / Turizm
21 Mayıs 2024 Salı 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Daha önce Rixos, Kempinski ve IHG (Miami, Chicago, Porto Riko) Emirates Palace’de CEO, COO ve kıdemli yöneticilik görevlerinde bulunan Buğra Berberoğlu, halen River Rock Hotels & Resorts CEO’su ve başkanı olarak görev yapıyor.

Ecole Hoteliere de Lausanne mezunu Buğra Berberoğlu’na dün mazbatasını Fransa’nın Türkiye Büyükelçisi Isabelle Dumont takdim etti. Ankara Fransız Konsolosu Sylvie Magnen’in da eşlik ettiği Fransız heyeti ile Lara’daki Nejat Balık’ta yenen öğle yemeğinin ağırlıklı sohbet konusu turizmdi…

1970'lerde Antalya’da ilk tatil yerlerinden birini açan babası Ali Berberoğlu’nun izinden giden Buğra Berberoğlu, ailenin ikinci kuşak otelcisidir.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Turgay ALP Turizm Köşe Yazarı
 22 Mayıs 2024 Çarşamba 11:15
Rahmetli Ali Berberoğlu'nu rahmetle anarken.Sevgili turizm duayeni olan Buğra Berberoğlu kardeşimizi de kutluyor, nice başarılarının devamını diliyorum.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber