Gün Haber

Erdoğan, Zelenskiy ile Türkevi'nde bir araya geldi

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile New York'taki Türkevi’nde bir araya geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Erdoğan, Zelenskiy ile Türkevi'nde bir araya geldi
Haberler / Siyaset
25 Eylül 2024 Çarşamba 08:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

​Cumhurbaşkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Birleşmiş Milletler 79'uncu Genel Kurulu nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri’nin New York şehrinde bulunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ikili temasları kapsamında Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile Türkevi’nde bir araya geldi" ifadeleri kullanıldı.

ANKARA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 25 Eylül 2024 Çarşamba 09:18
Dünya'da bu Zelenski kadar strateji hatası yapan başka bir Devlet Başkanı var mı acaba??? Yanlış politikaları sonucu ülkesinin işgal edilmesine sebep olmuştur. Ukrayna artık başta Kırım olmak üzere Rusya'nın aldığı bölgeleri unutsun.Daha fazla savaşı uzatıp da Odesa'yıda kayıp etmesin. Bir an önce Rusya ile anlaşıp savaşa son vermeli.Rusya bu saat'den sonra Ukrayna'nın belirli bölgelerinden çıkmaz. Bu olay her Devlete örnek olmalı,demek ki ABD ve yandaşlarının dolduruşuna gelmeyeceksin. Şu anda Güneyimizdeki sorunları da çıkaran Emperyalist ülkeler değil mi.Bir sürü Terör örgütünü başımıza bela ettiler.Parçalanmış bir Suriye sonucu PKK ve Radikal bir sürü kafa kesen cani örgütlerle nerede ise sınır olduk.Hadi PYD bölgesini temizlersiniz.Peki İDLİB deki bu binlerce caniyi ne yapacaksınız.Kendi ülkeleri geri kabul etmiyor.Ya öldüreceksiniz,ya da cezaevlerine dolduracaksınız. Şimdi şöyle düşünün bölünmemiş bütün bir Suriye Devleti olsa idi,İsrail böyle rahat edermiydi.İsrail kafasına göre Haması,Gazze'yi,Lübnan'ı,Şam'ı keyfine göre yıllarca dövüyor.Son aylarda iyice artırdı. Suriye bu hale nasıl geldi,onlarca Devlet buraya neden çöktüler.Uzun uzun düşünmek gerekir.Dış politika bu günü değil 25 yıl geleceği düşünerek hareket etme kabiliyetine sahip olma becerisidir.Yoksa günü kurtardın,peki sonra ne olacak,milyonlarca göçmeni kucağımızda bulduk.Bu işin en çok zararını biz çektik ve çekiyoruz. Olan oldu,umarız Suriye ile bir an önce görüşülerek ortak olarak Sınırımızdaki bu yasa dışı güçlere son verilir.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber