Gün Haber

Dünya'nın en güzel ders mekanı Antalya'da

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkan Ümit Uysal, falez bandında öğrenciler için ders çalışma merkezine dönüştürülecek alanı çalışmalar öncesi inceledi. Uysal, “Kamuya yararlı bir mekana daha kavuşmuş olacağız” dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Dünya'nın en güzel ders mekanı Antalya'da
Haberler / Antalya
19 Temmuz 2023 Çarşamba 11:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muratpaşa Belediyesi, kendin doğa harikası falez sahil bandında öğrencilere ders çalışma merkezi oluşturmak için çalışmalara başladı. Şirinyalı Mahallesi’nde aynı zamanda belediyenin sanat atölyelerinin bulunduğu park alanında gerçekleştirilecek çalışma öncesi Başkan Uysal alanda incelemelerde bulundu. 

Ders çalışma merkezi haline dönüştürülecek yapının hukuki bir süreç sonunda belediyeye geçtiğini belirten Başkan Uysal, “Biz de burayı ders çalışma merkezi yapalım istedik. Gençlerimiz için büyük ihtiyaç. Küçük bir kafe hizmeti de olacak. Yıl boyu gençlerimize hizmet edecek, sosyal, kamuya yararlı bir mekana daha kavuşmuş olacağız” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 YOLLAR BİTİK
 19 Temmuz 2023 Çarşamba 12:28
SAYIN BAŞKAN KZIILTOPRAK MAHALLESİ METIN NURAN CAKALLIK OKU ONU KOMPLE YOLLAR KOSTEBEK YUVASI GIBI GIC BAKAN EDEN YOK? DIGER MAHALLE ARALARIDA O SEKILDE

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber