Gün Haber

Düğünlerde koronavirüs denetimi

MURATPAŞA Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu koronavirüs salgınına karşı düğünlerde alınması gereken önlemlere ilişkin denetim gerçekleştirdi. Denetim öncesi evlenen çiftleri kutlayan zabıta memurları, davetlileri maske takmaları ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyardı.
ABONE OL
Abone Ol
Düğünlerde koronavirüs denetimi
Haberler / Antalya
24 Ağustos 2020 Pazartesi 12:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya'da koronavirüs salgınına karşı çok boyutlu bir mücadele sürdüren Muratpaşa Belediyesi, pandeminin yayılmaması, hastalığın sağlıklı kişilere buluşmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. 

Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini restoran, kafe, alışveriş merkezi ve düğün gibi çok sayıda insanın bir araya geldiği noktalarda yoğunlaştırdı. Denetimlerde, işyeri sahiplerine almaları gereken önlemler tekrar hatırlatılırken gerekli önlemleri almayanlar hakkında cezai işlem uygulanacağı belirtildi. Ekipler, son dönemde aralarında hamam, sauna, berber, çay bahçesi, internet kafe, bilardo salonu, ganyan bayinin bulunduğu çok farklı sektörlerden 620 iş yerinde denetim gerçekleştirdi. 

Bu hafta sonu ise denetimler, yeni vakaların kaynağı olarak görülen düğünlerde gerçekleştirildi. Zabıta memurları, düğünlerde, önce yeni evlenen çiftleri kutlayıp aileleri tebrik ederken, davetlileri maskelerini çıkarmamaları ve sosyal mesafe kurallına uymaları konusunda uyardı. Düğün sahipleri ve davetliler denetimlerin son derece yerinde olduğunu belirtirken, "Bir mutluluğu beraberce yaşarken üzüntülere neden olmayı kimse istemez" dedi.

MURATPASA BELEDIYESI ZABITA MUDURLUGU EKIPLERI, HAFTA SONU KORONAVIRUS SALGININA KARSI DUGUNLERDE ALINMASI GEREKEN ONLEMLERE ILISKIN DENETIM GERCEKLESTIRDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber