Gün Haber

Son Teknoloji Cep Telefonunda Sinema

Son günlerin en fazla konuşulan ve popüler olan ürünü ekran sayesinde sinema salonuna gitmeden sinema keyfi yaşayacaksınız.
ABONE OL
Abone Ol
Son Teknoloji Cep Telefonunda Sinema
Haberler / GÜN'ün ürünü
20 Şubat 2019 Çarşamba 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Son derece popüler olan ürün ile her türlü akıllı cep telefonlarıyla film izlemek daha keyifli olmaktadır. Günümüzde artık sinema keyfini oturduğunuz yerden hiç yorulmadan sinema salonunda gibi hissederek izleme imkanına sadece bu ürün ile sahip olacaksınız. Cep telefonunuzun markası ne olursa crazy screen ile birlikte bunun tadına varın.
Her türlü akıllı telefonlarda rahatlıkla film izlediğiniz zaman 12 inç boyutunda büyük bir ekrandan 3D ile keyif içinde zaman geçireceksiniz. Bu ürün ile 3 boyutlu filmleri izlerken kesinlikle özel gözlük takmanıza gerek kalmayacak. Bunlarla kalmayan bu ürün sayesinde 3D keyfi yaşamak için izlemiş olduğunuz filmin 3 boyutlu olmasına gerek yok.
Her hangi film ya da bir video açtığınız zaman bile gözlük takmadan 3 boyutlu olarak izlemenin keyfine varacaksınız. Elinizde bulunan markası ne olursa olsun her türlü akıllı cep telefonlara takılan ve istediğiniz bütün filmleri keyifle izlemeniz için özel olarak bu ürün üretilmiştir.
Teknolojinin çok hızlı gelişmesi ile özel olarak üretilen çok farklı ve süper olan ürünlerden biri olan Crazy Screen pek çok özelliklere sahip harika bir üründür. Bu ürün 3 boyutlu sinema keyfini cep telefonlarına taşıyan harika bir ürün olduğundan çok hızlı bir şekilde yaygınlaşmaya başlamıştır. Bu ürünün ekran genişliği 25.2 cm olup ekran yüksekliği 13 cm olarak üretilmektedir.
Stand genişliği 26 cm ve stand uzunluğu ise 19 cm olduğundan dolayı film izlerken adeta sinema keyfi yaşayacaksınız. Crazy Screen 3D standının ekran kısmı 12 inç olması sayesinde her hangi bir videoyu 3 boyutlu olarak izleme şansını yakalayacaksınız. Hatta üründe 3 boyutlu ekran koruyucusunun iki tane renk seçeneği bulunmaktadır. Crazy screen sipariş vererek sizde evinizde ve her yerde telefonunuzdan daha rahat film izleyebilirsiniz.
İsteyenler için standart renk olan siyah renkli olanı, isteyenler için ise doğal ahşap renkli olan seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz. Bu üründen faydalanmak ve doyasıya film izlemek için yapmanız gereken sadece akıllı cep telefonu standa yerleştirmektir. Daha sonra istediğiniz her türlü dizi, film, video ya da maçı açıp hiç yorulmadan keyif içinde izleyeceksiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber