Gün Haber

Diyabet okulu katılımcılarına belge

MANAVGAT Devlet Hastanesi'nde ilçedeki diyabet hastalarına yönelik devam eden diyabet okulunda eğitim alan katılımcılara belge verildi.
ABONE OL
Abone Ol
Diyabet okulu katılımcılarına belge
Haberler / Antalya
12 Mayıs 2023 Cuma 15:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Manavgat Devlet Hastanesi bünyesinde 4 yıldır faaliyet gösteren diyabet okulunda eğitimler devam ediyor. Eğitici kadrosunda dahiliye uzmanı, diyabet hemşiresi, diyetisyen ve fizyoterapistin bulunduğu diyabet okulunda, diyabet hastaları ve diyabet hasta yakınlarına diyabet hastalığı ve tedavisi, diyabette beslenme ve egzersiz, diyabet ile yaşam konusunda eğitim veriliyor.

'Hayat şekerden tatlıdır' sloganıyla gerçekleştirilen faaliyet kapsamında grup eğitimini tamamlayan katılımcılara belge verildi. Manavgat Devlet Hastanesi doktorlarından dahiliye uzmanı Ali Çelik, belge töreninde, diyabetin çok uzun soluklu bir mücadele olduğunu ve bundan sonra hayatın bütün akışının buna göre yeniden düzenlenmesi gerektiğini belirterek, katılımcılara 'diyabet ile yaşam' yolunda başarılar diledi.

MANAVGAT DEVLET HASTANESI'NDE ILCEDEKI DIYABET HASTALARINA YONELIK DEVAM EDEN DIYABET OKULUNDA EGITIM ALAN KATILIMCILARA BELGE VERILDI.

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber