Gün Haber

Antalya'da oylar 4 adreste toplanacak

YSK kararıyla 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci Dönem Milletvekilliği Seçimleri için, önceki seçimlere göre ilk defa Antalya'nın merkez ilçeleri Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu ve Döşemealtı'nın Antalya Adliyesi'nde toplanan oy torbaları ve tutanakları için bu kez 4 adres belirlendi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da oylar 4 adreste toplanacak
Haberler / Antalya
12 Mayıs 2023 Cuma 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YSK kararına göre, Antalya'nda 22 ilçe seçim kurulu görev yapacak. 14 Mayıs seçim günü her ilçede saat 17.00 itibarıyla oy kullanma işlemleri tamamlanacak ve ardından sandıklar açılıp, sayımlar yapılıp tutanak altına alındıktan sonra bağlı bulundukları ilçe seçim kurullarına teslimi gerçekleştirilecek.

Bu seçimde Muratpaşa 1'inci İlçe Seçim Kurulu, Muratpaşa 2'nci İlçe Seçim Kurulu ve Gümrük İlçe Seçim Kurulu, Meltem Mahallesi Sakıp Sabancı Bulvarı üzerindeki Antalya Kapalı Spor Salonu birinci katında hizmet verecek. Muratpaşa ilçesi ve gümrük oyları, sayımları yapılıp, tutanakla mühürlendikten sonra bu adrese getirilerek teslim edilecek.

Kepez 1'inci İlçe Seçim Kurulu, Kepez 2'nci İlçe Seçim Kurulu ve Döşemealtı İlçe Seçim Kurulu bölgelerindeki oy torbaları ve tutanakları ise İl Seçim Kurulu'nun da hizmet merkezi olan Bölge Adliye Mahkemesi'nde toplanacak.

Konyaaltı İlçe Seçim Kurulu ise Konyaaltı ilçe sınırlarındaki oy torbaları ve tutanaklarını seçim günü Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi'nde teslim alacak. Aksu İlçe Seçim Kurulu da Aksu ilçe sınırlarındaki oy torbaları ve tutanaklarını Expo 2016 Antalya alanındaki binada toplayacak.

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber