Gün Haber

Dilan Polat'ın Instagram takipçi sayısında rekor artış

Dilan Polat'ın tahliye haberi çok konuşulurken, bir vatandaş Polat'ın tahliye edilmesiyle hayrına su dağıttı. İlk iş eşi Engin Polat'ı ziyaret eden Dilan Polat'ın, Instagram hesabındaki takipçi sayısı bir gün içinde rekor şekilde artış g
ABONE OL
Abone Ol
Dilan Polat'ın Instagram takipçi sayısında rekor artış
Haberler / Türkiye
21 Ağustos 2024 Çarşamba 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

'Kara para aklama ve vergi kaçırma' suçlarından hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanıp, 9,5 ay sonra tahliye olan Dilan Polat, dün Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde cezaevinde tutuklu bulunan eşi Engin Polat ile kayınpederi Sezgin Polat'ı ziyaret etti. Kaldığı cezaevinden çıkan Dilan Polat'ın karşılamaya ablası Sıla Doğu, kızı Nilda Polat da geldi.

BİR VATANDAŞ HAYRINA SU DAĞITTI

Dilan Polat'ın tahliye kararının duyulmasıyla birlikte bir vatandaş hayrına su dağıttı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte kimileri destekledi kimileri ise eleştirdi.

TAKİPÇİ SAYISINDA 1 GÜNDE REKOR ARTIŞ

Öte yandan Dilan Polat'ın içeri girmesiyle birlikte kullanmadığı ınstagram hesabı, tahliye kararıyla birlikte rekor bir artık gösterdi. Posta gazetesinin haberine göre Dilan Polat'ın bir günde takipçi sayısı 400 bin arttı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber