Gün Haber

Çocukları istemedi, 'Akaydın' aşkı bitti

Antalya’da gazetecilik yapan ve her dönem CHP’den milletvekilliği ile Parti Meclisi üyeliği için aday adayı olan Ebru Küçükaydın’ın, Antalya eski Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın ile olan aşkı kısa sürdü.
ABONE OL
Abone Ol
Çocukları istemedi, 'Akaydın' aşkı bitti
Haberler / Antalya
31 Ağustos 2024 Cumartesi 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ebru Küçükaydın ile CHP’li Mustafa Akaydın’ın birlikteliklerini evlilik ile taçlandıramayıp ayrıldıkları öğrenildi. Bu ayrılıkta, Akaydın’ın çocuklarının büyük rolü olduğu ve ilişkinin başladığı günden bu yana tasvip etmedikleri bu birlikteliğe babalarının son vermesi için mücadele ettikleri öğrenildi.

Ebru Küçükaydın, geçtiğimiz yıl Aralık ayında Gün Haber’in ortaya çıkardığı bu birlikteliğin ardından, “Evet, beraberiz’ açıklamasını yapmıştı. Küçükaydın ve Akaydın aşkı bir yılını tamamlamadan sona ererken, bu ilişkiye karşı çıkanların daha çok Akaydın cephesinden gelmesi dikkat çekti.

Akaydın ve Küçükaydın cephesi bu birliktelik bitmesine rağmen, bazı WhatsApp ve dost gruplarının buluşmalarına katılmaları dikkat çekiyor.  

DURSUN GÜNDOĞDU'NUN 'AŞK BACAYI FENA SARMIŞ' YAZISI İÇİN TIKLAYIN

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 1 Eylül 2024 Pazar 12:28
Belirli bir yaştan sonra çocuklarının sözlerinin etkisinde kalan birden çok kişi oluyor. Çocuklar ayrıca anne veya baba öldü mü,sağ kalanın bir daha evlenmesine de karşı çıkıyorlar.Demek ki hoca da bu görüşe karşı direnememiş görünüyor.Sonunda iki tarafta yaşını başını almış kişiler ama kendi göbeklerini kesecek cesaretleri yok demek ki.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber