Gün Haber

Antalya'nın 'Kara Kutusu' açıldı, ortalık karışacak

Antalya’daki harfiyat tartışması başka boyuta taşındı. Antalyaspor Vakıf Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Av. Aziz Çetin’in kendisine yönelik sözleri üzerini zehir zemberek bir açıklama yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'nın 'Kara Kutusu' açıldı, ortalık karışacak
Haberler / Antalya
31 Ağustos 2024 Cumartesi 09:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Av. Aziz Çetin, harfiyat paralarının Antalyaspor’a tam olarak aktarılmadığına ve kayıp paranın 1 milyar TL olduğuna ilişkin iddialar üzerine dazenlediği basın toplantısında Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer’e isim vererek yüklenmişti.

Basın toplantısında  “Vakıf Başkanı ve aynı zamanda iş insanları derneği başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor’a 200 Milyon TL’yi vermeyi garantilesin hafriyatı ona bırakırız. Biz yeter ki Antalyaspor kazansın diye uğraşan ve çalışan kişileriz. 200 Milyon temliki versin, üstünü de kendi kazansın. Biz devretmeye hazırız” demişti.

GENCER’DEN KARA PARA AKLAMA SUÇLAMASI

Gültekin Gencer, bugün sosyal medya hesabından isim vermeden Aziz Çetin’e ağır eleştiriler yöneltti.

İşte Gencer’in o idiaları:

“……MUHTEREM DİN KARDEŞİM (1)

Ben senin yaşın kadar ticaret yaptım benim yaptığım ticaretin yüzde birini yapmış bir adam değilsin MUHTEREM bey zamanında Benim dibimden ayrılmayan sayemde tanıştığın adamların ancak …….yaparsın devletten soyup Amerika’ya ve İngiltere’ye kaçırmalarına yardım edersin

Devlete karşı suç işlemiş adamları herkesin bildiği güçlerinle aklarsın MUHTEREM kardeşim

Doğru söylüyorsun MUHTEREM geri dönüşümü en iyi sen bilirsin bir de nereye döndüğü belli olsa hiçbir problem yok o zaman

Daha fazla Kurtlar Vadisi’ne özenme su testisi su yolunda kırılır

Benim sana tavsiyem en kısa zamanda psikoloğa git seni buralara getirenleri daha fazla rezil etme

Beyaz çorapla girdiğin Marka ayakkabı ve kıyafetlerle dolaştığın mekanı daha fazla kirletme

MUHTEREM……. Din kardeşim”

KİM BUNLAR?

Gültekin Gencer'in bu iddiaları üzerine şimdi akıllara şu sorular geldi.

Devleti soyanlar kim?..

Av. Aziz Çetin’in devleti soyanları Amerika ve İngiltere’ye kaçırdığı doğru mu?..

Av. Aziz Çetin devleti soyanlarla işbirliği mi yaptı?..

Devlete karşı suç işleyenler kim?..

Hangi suçları işlediler?..

Aziz Çetin bu kişileri mi akladı?..

 

  

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 akdeniz
 1 Eylül 2024 Pazar 15:38
Kara kutu açılmamış.Kutunun üzerinden çok hafif gaz salıvermiş.O koku gideceği yere kadar gider.Kokuyu alanlar kendilerine çeki düzen verirler ve fazlası olmaz.Böylelikle kara kutunun ağzı tekrar kapatılır. Bilinsin ki bu camiada olan işadamından tutunda siyasetçisine kadar hepsinin elinde bir kara kutu vardır.Yaşamlarında rahat etmek için onu hep ellerinde tutarlar.Nihayetinde o kara kutuların çoğunluğu zaten büyük kara kazandan beslendikleri için,karşıdan bakınca midelerindeki o karalık hep görülür.Arkalarını dönseler daha da beter,çoğunluğunun yine kıçları da karadır.Arkadan ara sıra birbirlerine atarlar ama hep sonunda çevir gazı yanmasın diye döne döne oynarlar.Dönen deyince biliyorsunuz Dünya hep aynı yöne doğru dönüyor.Bunların ise hangi yöne doğru döndüklerini bilemezsiniz.O günkü rüzgarın esmesine bağlı,nereden esinti alırlarsa o tarafa dönerler.Sonrası mı davul zurna eşliğinde hep beraber yemeye devam ederler.Bunlar hiç doymazlar. 'ÇÜNKÜ KURSAKLARI HELAL OLMAYAN KOLAY KAZANILAN MALA ALIŞMIŞTIR'
 Abdurrahman Altındal
 31 Ağustos 2024 Cumartesi 13:59
Bu nasıl yöneticilik bu nasıl kişilik! Nasıl oluyor da bu insanlar koskoca Antalya sporda yöneticilik yaptılar ve yapıyorlar..Bu şehirde belli kültüre, belli maddi güce ve belli yöneticilik vasfı olan kişi ya da kişiler yok mu?. Lütfen ayağa kalk Antalsporu sevenler, kulübü kurtarın. Eskişehir ya da Bursa spor’ların durumuna düşmeyelim.Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları, sayın vali ve Önder kişiler bu keşmekeşliğe son verdirin.
 taş
 31 Ağustos 2024 Cumartesi 13:57
Gültekin GENÇER yerden göğe kadar haklı.Oki bildiklerinin 100 de birini bile söylememiş.Eğer yüzde 10'nunu söylese Antalya da siyaset ve iş adamlarından sokağa çıkamayanlar olur.Yıllarca hem siyasette olanlar ,hem de iş Dünyasında olanların 2016 ya kadar kimlerle iş tuttuğunu herhalde Gültekin Gencer den iyi bilen olmaz. Gültekin GENCER üstü kapalı mesajı vermiş,artık Gültekin Gencer hakkında kimse konuşamaz.Yoksa pabuç pahalı gelir.Bu camiada herkes herkesi tanır ve dost sohbetlerinde her şey söylenir.Ancak iş resmiyete geldi mi herkes susar.Aynen tencerenin dibi meselesi.O nedenle bu mesele burada kapanır.Kim ne yapmış,varsa hafriyatta yolsuzluk kapanır gider.Mesele pasta paylaşma meselesi olunca tepişirler ve sonra susarlar. Günlerce bu hafriyat konusu konuşulup duruyor.Neyse açıkça yetkililer yıllık geliri gideri açıklamalılar.
 MERT YAZICI
 31 Ağustos 2024 Cumartesi 12:05
SANIRIM F... T... ÖRGÜTÜNDEN DEN BAHSEDİYOR SELBEST KALIP KAÇANLAR OLDUĞU İDDA EDİLİYORDU PARA KARŞILIĞI ONLARDAN BAHSEDİYOR GALİBA.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber