Gün Haber

Burhanettin Çoban'dan yeni başkana vasiyet

AFYONKARAHİSAR Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, projelendirdikleri 'Afyonkarahisar Motorspor Arena' için arazi tahsisinin yapıldığını belirterek, "31 Mart'ta görev sürem doluyor. Umarım bizden sonraki dönemde proje devam ettirilir" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Burhanettin Çoban'dan yeni başkana vasiyet
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
28 Aralık 2018 Cuma 14:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 'Afyonkarahisar Motorspor Arena' için arazi tahsisinin yapıldığını söyledi. Drag ve drift yarışlarının yapılacağı bir arenayı Afyonkarahisar'a kazandırmak istediklerini kaydeden Başkan Çoban, 31 Mart'ta görev süresinin dolacağını bu nedenle projenin yeni belediye başkanının devam ettirmesi gerektiğini söyledi.

'Afyonkarahisar Motorspor Arena' adını verdikleri projenin 600 dönüm arazi üzerine yapacağı anlatan Başkan Çoban, "Arsa alımını tamamladık. Zemin etütleri yapıldı. Bu proje Afyonkarahisar için hayati önem taşıyor. Hem otomobillerin hem motorların yarıştığı, yeni çıkan otomobil ve motorların test edildiği en az 4 km uzunluğunda pisti olan, drag, drift ve otomobil kros yarışlarının yapılabildiği bir alan olacaktı burası. Formula'nın bir alt kategorisi yarışlarının yapılabileceği bir pist olacaktı. Bizim ömrümüz bu pisti kazandırmaya yetmedi. İnşallah gelecek olan Belediye Başkanı arkadaşımız bu projeye sahip çıkar" diye konuştu.

Proje için en önemli sorunun arazi temini olduğunu vurgulayan Çoban, "Bu arazinin tahsisini gerçekleştirdik. Bunun bir vasiyet olarak kabul edilmesini istiyorum ve gelecek olan Belediye Başkanı arkadaşımızın bu projeyi kaldığı yerden devamını sağlamasını özellikle istirham ediyorum dedi.

AFYONKARAHISAR BELEDIYE BASKANI BURHANETTIN COBAN, 'AFYONKARAHISAR MOTORSPOR ARENA' ICIN ARAZI TAHSISININ YAPILDIGINI SOYLEDI.(FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber