Gün Haber

Sandıklı'da drone destekli trafik denetimi

SANDIKLI Kaymakamı Eflatun Can Tortop, polis ekiplerinin drone ile yaptığı trafik denetimi çalışmasını inceledi.
ABONE OL
Abone Ol
Sandıklı'da drone destekli trafik denetimi
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
22 Aralık 2018 Cumartesi 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sandıklı Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri Afyonkarahisar- Antalya karayolunun Kaplıca Kavşağı'nda drone ile trafik denetimi yaptı. Denetimde ışık ihlali, emniyet kemeri kullanımı, aşırı hız ve hatalı solama gibi kural ihlalleri denetlendi. Kaymakam Eflatun Can Tortop da drone ile yapılan trafik denetim çalışmalarını inceleyerek, İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Savur'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yaklaşık 2 saat süren denetim esnasında kurallara uymayan sürücüler kontrol noktasında durdurularak cezai işlem uygulandı.

Kaymakam Eflatun Can Tortop, teknolojinin tüm imkanlarından ilçeyi faydalandıracaklarını belirterek, "Asayiş ve trafik problemlerimize değişik bir yaklaşım ile çıkabilecek olumsuz sonuçların önüne geçmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu işi geliştirmek istiyoruz. İlçe merkezimizde de dronedan istifade etmek istiyoruz. Hukuksuz parkları, yasa dışı parkları, insan hayatını güçleştirecek trafik problemlerinin önüne geçmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Vatandaşlarımıza da trafik kurallarına her daim uymaları noktasında kaymakam olarak uyarımı yapıyorum" dedi.

SANDIKLI KAYMAKAMI EFLATUN CAN TORTOP, POLIS EKIPLERININ DRONE ILE YAPTIGI TRAFIK DENETIMI CALISMASINI INCELEDI.(FOTO:SANDIKLI-DHA)SANDIKLI KAYMAKAMI EFLATUN CAN TORTOP, POLIS EKIPLERININ DRONE ILE YAPTIGI TRAFIK DENETIMI CALISMASINI INCELEDI.(FOTO:SANDIKLI-DHA)SANDIKLI KAYMAKAMI EFLATUN CAN TORTOP, POLIS EKIPLERININ DRONE ILE YAPTIGI TRAFIK DENETIMI CALISMASINI INCELEDI.(FOTO:SANDIKLI-DHA)

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber