Gün Haber

Burdur'da bıçaklanan genç hayatını kaybetti

BURDUR'un Yeşilova ilçesinde bıçaklı kavgada ağır yaralanan Volkan Korkmaz (30) tedavi gördüğü hastanede 3 gün sonra yaşamını yitirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Burdur'da bıçaklanan genç hayatını kaybetti
Haberler / BURDUR
30 Haziran 2024 Pazar 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeşilova ilçesi Koyunlar Çeşme Mahallesi'nde meydana gelen olayda aralarında daha önceden husumet bulunan akraba iki ailenin fertleri arasında geçen 27 Haziran Perşembe gecesi kavga çıktı. Babası Ramazan Y. (49) ve kardeşi Hasan Alp Y. (18) ile Mehmet K. (55) ve oğlu Volkan Korkmaz'ın (30) arasında kavga olduğunu gören Muammer Y. (24) evden bıçak alarak kavgaya dahil oldu. Muammer Y., Volkan Korkmaz'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı. Bu sırada kavgayı ayırmak isteyen Bilal T. (28) de kalçasından bıçakla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda yaralananlar ambulansla önce Yeşilova Devlet Hastanesi'ne ardından da Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Karın bölgesinden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Volkan Korkmaz ameliyata alındı. Korkmaz daha sonra tedavisi için Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Polis tarafından gözaltına alınan olayın şüphelisi Muammer Y. ise emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı. Isparta'da 3 gündür yoğun bakımda tedavisi süren Volkan Korkmaz bugün yaşamını yitirdi.

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber