Gün Haber

Burdur'daki bıçaklı kavgada bir tutuklama

BURDUR'un Yeşilova ilçesinde bıçaklı kavgada 2 kişiyi yaralayan Muammer Y. tutuklandı.
ABONE OL
Abone Ol
Burdur'daki bıçaklı kavgada bir tutuklama
Haberler / BURDUR
29 Haziran 2024 Cumartesi 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeşilova ilçesi Koyunlar Çeşme Mahallesi'nde meydana gelen olayda aralarında daha önceden husumet bulunan akraba iki ailenin fertleri arasında 27 Haziran gecesi kavga çıktı. Babası Ramazan Y. (49) ve kardeşi Hasan Alp Y. (18) ile Mehmet K. (55) ve oğlu Volkan K. (30) arasında kavga olduğunu gören Muammer Y. (24) evden bıçak alarak kavgaya dahil oldu. Muammer Y., Vedat K.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Bu sırada kavgayı ayırmak isteyen Bilal T. (28) de kalçasından bıçakla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda yaralananlar ambulansla önce Yeşilova Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılar buradaki ilk tedavilerinin ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Karın bölgesinden aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Vedat K. ameliyata alındı. Yoğun bakımda tedavisi süren Vedat K.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayın şüphelisi Muammer Y. ise polis tarafından gözaltına alındı. Muammer Y. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı Yeşilova Adliyesi'ndeki hakimlikçe 'Kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'Kasten yaralama' suçlarından tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber