Gün Haber

Belediyeden kar temizleme çalışması

AFYONKARAHİSAR'da yoğun kar yağışının ardından Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri cadde, sokak ve yollarda kar küreme çalışması başlattı.
ABONE OL
Abone Ol
Belediyeden kar temizleme çalışması
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
16 Ocak 2019 Çarşamba 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Afyonkarahisar Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Makine İkmal Birimi ekipleri, araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda kar yağışının başladığı andan itibaren hummalı çalışma içerisine girdi. Yapılan çalışmalarda yaklaşık 200 personel görev aldı.

İki vardiya halinde çalışan ekipler solüsyon, kar püskürtme makinesi ve kar kürüme aletleriyle çalışmalarını yürütüyor. Araç ve iş makinelerinin de seferber edildiği yollarda buzlanmanın önlenmesi için kimyasal madde kullanılıyor. 4 greyder, 8 kepçe, 2 tuzlama aracı ve 2 solüsyon aracı ve kar bıçaklı traktörle şehrin dört bir yanında çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalarda vatandaşlardan da destek bekleyen ekipler, özellikle ana caddeler üzerinde kar yığınlarının oluşmaması için yol üzerine araç park edilmemesi yönünde uyarılarda bulundu.

AFYONKARAHISAR'DA YOGUN KAR YAGISININ ARDINDAN AFYONKARAHISAR BELEDIYESI EKIPLERI CADDE, SOKAK VE YOLLARDA KAR KUREME CALISMASI BASLATTI.(FOTO:SATILMIS AKKAS/AFYONKARAHISAR-DHA)

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber