Gün Haber

Afyon'da kuşlar için yem bıraktılar

AFYONKARAHİSAR Belediyesi İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Taş Medrese Birimi'nde çalışanlar işletme bahçesine konan ve kış mevsimi dolayısıyla aç kalan kuşlara yem bıraktı.
ABONE OL
Abone Ol
Afyon'da kuşlar için yem bıraktılar
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
7 Ocak 2019 Pazartesi 15:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Afyonkarahisar'da etkili geçen kış aylarında, soğukta yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için Taş Medrese'nin bahçesine çalışanlar yem bıraktı. Çalışanlar Yusuf Arslan, kış aylarında sokak hayvanlarının yemesi için her gün yem bıraktıklarını belirterek, "Yaklaşık burada 15 kumru, 7 bülbül, 12 çift de değişik türde kuşlar var. Buraya gelen kuşlara yaz kış sahip çıkmaya çalışıyoruz. Her gün yemliyoruz. Karda, kışta don havalarda hayvanlar yiyecek bir şey bulamıyor. Aç kaldıklarında önce Allah sonra bize emanetler. Biz her türlü sokak hayvanlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yazın su bıraktığımız gibi kışın da yem bırakıyoruz. Belediyemiz buralara kuş yuvaları yaptı. Bazı kuşlarımız bu yuvalarda kalıyor. Biz yem bıraktığımızda 100'e yakın kuş geliyor, buraya karınlarını doyuruyor. Vatandaşlarımız evlerinin önüne veya insanların çok uğramadığı yerlere yem bırakırlarsa kuşlara daha çok sahip çıkmış oluruz. Sokak hayvanlarımız da canlı. Nasıl insanlara değer veriyorsak onlara da değer vermeliyiz" dedi.

AFYONKARAHISAR BELEDIYESI ISLETME MUDURLUGU'NE BAGLI TAS MEDRESE BIRIMI'NDE CALISANLAR ISLETME BAHCESINE KONAN VE KIS MEVSIMI DOLAYISIYLA AC KALAN KUSLARA YEM BIRAKTI. (FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Ayse
 7 Ocak 2019 Pazartesi 18:54
Işte duyarlı ve merhamet sahibi İnsanlar. Bütün canlılar için yapılması ve devamlılık arz etmesini umarım.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber