Gün Haber

Başkan Uysal'ın pandemi desteğine mini konserli teşekkür

YENİKAPILILAR Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi müzisyenler, pandemi sürecinde, verdiği destek ve yaptığı yardımlardan dolayı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a, canlı müzik performanslarıyla teşekkür etti.
ABONE OL
Abone Ol
Başkan Uysal'ın pandemi desteğine mini konserli teşekkür
Haberler / Antalya
18 Ağustos 2020 Salı 12:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yenikapılılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Battal Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarete enstrümanları ile gelen Yenikapılılar, pandemi sürecinin, sokağa çıkma yasağı ve kısıtlama uygulandığı döneminde, Haşim İşcan, Gençlik, Zerdalilik ve Sinan mahallerine yapılan yardım ve destekler dolayısıyla Başkan Uysal'a, canlı müzik performanslarıyla teşekkür etti. 

Yenikapılılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, canlı müzik performansları ile Başkan Uysal'ın iki gün önceki doğum gününü de kutladı. Yenikapılılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği müzisyenleri, Antalya için klip yapmak istediklerini de söyledi. 

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, belediye olarak, dernek müzisyenlerinin yapacağı klibe teknik destek vereceklerini söyledi. 

YENIKAPILILAR SOSYAL YARDIMLASMA VE DAYANISMA DERNEGI UYESI MUZISYENLER, PANDEMI SURECINDE, VERDIGI DESTEK VE YAPTIGI YARDIMLARDAN DOLAYI MURATPASA BELEDIYE BASKANI UMIT UYSAL'A, CANLI MUZIK PERFORMANSLARIYLA TESEKKUR ETTI(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA,(DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber