Gün Haber

Başkan Uysal, Antalya'nın 'Sadık Abi'leri ile buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın 'Sadık abi' diyerek gündeme soktuğu apartman görevlilerinin Antalya yetkilileri ile görüştü. Erkan, soğan fiyatı nedeniyle Sadık abi ile ters düştüğünü söylemişti.
ABONE OL
Abone Ol
Başkan Uysal, Antalya'nın 'Sadık Abi'leri ile buluştu
Haberler / Antalya
20 Aralık 2023 Çarşamba 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Apartman Görevlileri Derneği Başkanı Ahmet Göse, Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti. Göse’nin ziyareti dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Başkan Uysal apartman görevlilerinin insanların eli, ayağı, arkadaşı ve can yoldaşı olduklarını dile getirdi. Genellikle aileleriyle çalışan görevlilerin tatil haklarından feragat ederek kısıtlı şartlar altında topluma hizmet ettiğini belirten Başkan Uysal onları ağırlamaktan onur duyduğunu söyledi. Başkan Uysal, “Sizler apartmanların görevlisi biz de şehrin görevlisiyiz. Aslında meslektaş sayılırız” dedi. Göse, ise apartman görevlileri olarak dernek çatısı altında bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek desteklerinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 20 Aralık 2023 Çarşamba 15:07
Merkez Bankası Başkanı bile kiraların yüksekliğinden dert yanıyorsa,vay vatandaşın haline.Yarım asırı devirmiş biri olarak söylüyorum,yaşam koşullarının hiç bu kadar zor olduğu bir dönem hatırlamıyorum.Ülkemizdeki mutlu azınlık çok kazanıyor ve nerede ise ülke gelirlerinin yüzde 80'ni bu mutlu azınlığa gidiyor.Geriye kalan yüzde 20 gelir ise, vatandaşlarımızın yüzde 80'i arasında paylaşılmaya çalışılıyor.Bırakın tatili,dışarıda yemeyi içmeyi,normal olarak vatandaş karnını doyurmanın ve başını sokacak bir konutun peşinde.Peki sormak gerekir, 100 yıllık Cumhuriyetin geldiği nokta bu mu olmalıydı.1950 den beri serbest seçimler yapılıyor ve öyle bir sistem kurulmuş ki, sürekli çoğunlukla çapsız siyasiler kazanıyor.Onun içindir ki burnumuz hiç borç dan kurtulmuyor.Yanı başımızdaki Avrupa ülkelerine bakın, buralara geliyorlar ve 1 para birim bozdurdular mı bizim 30 para birimimiz yapıyor.Yani onlar 1 kişi biz ise 30 kişi karşılığı.Ne diyelim bizleri 1 dolara muhtaç edenleri Allah'a havale ediyoruz.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber