Gün Haber

Aranan Antalya'ya kaçıyor

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde biri 12, diğeri 13 yıldır aranan 2 kişi yakalandı.
ABONE OL
Abone Ol
Aranan Antalya'ya kaçıyor
Haberler / Antalya
21 Ağustos 2024 Çarşamba 20:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

12 yıl hapis cezası bulunan firari M.G. (34) jandarma operasyonuyla yakalandı.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Sarılar Jandarma Karakol Komutanlığı ve JASAT ekiplerinin Sarılar Mahallesi'nde aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yaptı. Ekipler, hükümlü ve tutuklunun kaçması ve silahlı tehdit suçu nedeniyle hakkında kesinleşmiş 12 yıl hapis cezası bulunan M.G.'yi yakaladı. Jandarmada yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen M.G., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Sarılar Karakol Komutanlığı ve JASAT ekipleri Çayyazı Mahallesi'nde, Avcı Projesi kapsamında çalışma yaptı. Ekipler, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etmek bulundurmak ve kullanmak, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması sureti ile dolandırıcılık, hükümlü veya tutuklunun kaçması ve kasten yaralama suçlarından aranan İ.Ç.'yi Aşağıhisar Mahallesi Tugayoğlu Caddesi'nde yakaladı. 13 yıl hapis cezası bulunan İ.Ç., jandarmada işlemleri ardından çıkarıldığı adli makamlarcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber