Gün Haber

Aranan 3 hükümlü, jandarmaya yakalandı

ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, haklarında farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası olan 3 kişiyi düzenlenen operasyonlarla yakaladı.
ABONE OL
Abone Ol
Aranan 3 hükümlü, jandarmaya yakalandı
Haberler / Antalya
15 Nisan 2023 Cumartesi 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ve koordinesinde, Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kepez İlçe Jandarma, Aksu İlçe Jandarma ve JASAT ekipleri, ilk olarak Kepez ilçesinde farklı adreslere operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda ekipler, hakkında 21 ayrı suç kaydı bulunan ve 14 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.A.N. adlı zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Ekipler, ikinci operasyonunu Aksu ilçesinde düzenledi. Hakkında 7 ayrı suç kaydı bulunan ve 13 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.M. adlı zanlı Aksu'da bir evde saklandığının tespit edilmesi üzerine operasyon düzenlendi ve kıskıvrak yakalandı. Yine aynı ilçede düzenlenen operasyonda 18 ayrı suç kaydı olan ve 15 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.Ç., saklandığı arkadaşına ait bağ evinde yakalandı.

Kesinleşmiş hapis cezaları olan 3 hükümlü zanlı, ifade işlemleri ardından önce adliyeye ardından da cezaevine götürülecek.

ANTALYA IL JANDARMA KOMUTANLIGI'NA BAGLI EKIPLER, HAKLARINDA FARKLI SUCLARDAN KESINLESMIS HAPIS CEZASI OLAN 3 KISIYI DUZENLENEN OPERASYONLARLA YAKALADI. (M.A.N.) (fOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA IL JANDARMA KOMUTANLIGI'NA BAGLI EKIPLER, HAKLARINDA FARKLI SUCLARDAN KESINLESMIS HAPIS CEZASI OLAN 3 KISIYI DUZENLENEN OPERASYONLARLA YAKALADI. (T.C.) (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA,(DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber