Gün Haber

Antalyalı sanatçı Küba'da flüt konseri verdi

ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ADSO) flüt sanatçısı Lelya Bayramoğulları, dünya turunu sürdürüyor. Bayramoğulları bu kez Küba'da konser verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyalı sanatçı Küba'da flüt konseri verdi
Haberler / Antalya
2 Ekim 2024 Çarşamba 14:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ADSO Flüt Sanatçısı Lelya Bayramoğulları, Küba'nın başkenti Havana'ya özel bir davet üzerine gitti. Kübalı müzikseverlerin karşısına çıkan Bayramoğulları, flütüyle Türk ve Kübalı bestecilerin eserlerini seslendirdi. Bayramoğulları, konserde izleyenlere keyifli, neşeli dakikalar yaşattı.

Sanatçı Lelya Bayramoğulları, konserin ardından Isa Sanat Üniversitesi'ni ziyaret etti, Kübalı gençlere bir süre flüt dersi verdi. Bayramoğulları, her gittiği ülkede olduğu gibi Kübalı yetim çocukları da unutmadı, mini konseriyle minik kalplere dokundu.

Küba'ya ilk kez giden Bayramoğulları, Havana'da tarihi ve turistik yöreleri de gezdi. Bayramoğulları, "Davetli gittiğim ülkelerde ülkemizi, Antalya mızı, ADSO'yu temsil ettiğim için mutluyum, gururluyum" dedi.

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber