Gün Haber

Antalya DOB gala konseriyle sezonu açıyor

ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, 2024-2025 sezonuna 5 Ekim akşamı gerçekleştireceği 'Gala Konser' ile başlıyor. Verdi'den Puccini'ye, Mozart'tan Mascagni'ye ünlü bestecilerin eserlerinden seçilen aryalar, Lorenzo Castriota Skanderbeg yönetimindeki Antalya DOB Orkestrası eşliğinde seslendirilecek.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya DOB gala konseriyle sezonu açıyor
Haberler / Antalya
2 Ekim 2024 Çarşamba 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Devlet Opera ve Balesi, 2024-2025 sanat sezonunu görkemli bir 'Gala Konser' ile açmaya hazırlanıyor. 5 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde gerçekleşecek konser, sanatseverlere unutulmaz müzik ziyafeti sunuyor. Antalya DOB, yeni sezonda seyircilere klasik müziğin en değerli eserlerini sunarak sanatı dolu dolu yaşatmayı hedefliyor.

Gala Konser'de, Antalya Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nı dünyaca ünlü orkestra şefi Lorenzo Castriota Skanderbeg yönetecek. 'Gala Konser'in solist kadrosunda sopranolar Sema Çavuşoğlu, Serap Demirhan ve Nurdan Küçükekmekçi, mezzo soprano Medine Tuganova, tenorlar Devrim Demirel ve Göksay Yaran, bariton Serhat Konukman ile baslar Şafak Güç ve Engin Suna görev alırken, konserin başkemancısı Elvan Şekercioğlu olacak.

Sınırlı sayıdaki 'Gala Konser'in biletleri, Antalya Devlet Opera ve Balesi gişeleri ve www.biletinial.com internet adresinde satışa sunuldu.

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber