Gün Haber

Antalyalı doktor eşini öldüren koca intihar etti

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde sağlık teknisyeni Mustafa Bağce, boşanma aşamasında olduğu doktor eşi Melek Bağce'yi bıçakla öldürdükten sonra tabancayla intihar etti.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyalı doktor eşini öldüren koca intihar etti
Haberler / Antalya
13 Haziran 2023 Salı 19:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay saat 16.00 sıralarında Alanya'da Küçükhasbahçe Mahallesi'ndeki 5 No'lu Damlataş Aile Sağlık Merkezi'nde meydana geldi. Boşanma aşamasındaki Mustafa Bağce ile Melek Bağce'nin bugün görülen boşanma davası ertelendi. Öğleden sonra sağlık merkezine gelen Mustafa Bağce, doktor eşi Melek Bağce ile tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa Bağce, eşini göğsünden bıçakladı. Mustafa Bağce, daha sonra yanındaki tabancayla kendi başına ateş etti.

Sağlık merkezindekilerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, Melek Bağce ve Mustafa Bağce'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Çiftin cenazeleri, incelemenin ardından hastane morguna götürüldü.

Alanya İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir, olay yerinde yaptığı açıklamada, "Bugün bir sağlık çalışanı hekim arkadaşımızı ailevi bir nedenle işlenmiş cinayetle kaybettik. Sağlık camiamızın başı sağ olsun. Ailevi nedenlerle de olsa her türlü cinayetin son bulmasını istiyoruz, ama maalesef bu tür olaylar tekrar tekrar yaşanıyor. Bugün boşanma duruşmaları olduğu söyleniyor. Duruşma sonrasında bu cinayet işlenmiş" dedi.

Çiftin bir çocukları olduğu öğrenildi. Olayın yaşandığı sağlık merkezinin kapısında yer alan 'Kadına El Kal-Ka-Maz' afişi ise dikkat çekti. 

Engin ATAOĞLU/ALANYA (Antalya), (DHA)-



 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 nasıl bir yokluk ya
 13 Haziran 2023 Salı 21:56
boşan, zorlamayın, her yer kadın her yer erkek. bir islam alimi şöyle der, kadını, yada kocanı zina yaparken yakalasan bile öldürme hakkın yoktur. boşa geç. zor ama herkes zaten ölecek. başkasının eliyle olmaz.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber